Αρχική Χωρίς κατηγορία Υπηρεσίες και χωριά της Τρίπολης επισκέφτηκε ο Νίκος Τσιαμούλος

Υπηρεσίες και χωριά της Τρίπολης επισκέφτηκε ο Νίκος Τσιαμούλος

Χθες στις 9/5/2014 και ημέρα Παρασκευή ο επικεφαλής της παράταξης ¨Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα¨ Νίκος Τσιαμούλος ξεκίνησε την περιοδεία του με προσκύνημα στο εκκλησάκι του Αγ. Νικολάου του «Καλοκαιρινού» στον 11ο Σύνταγμα Πεζικού. Κατόπιν, παρέστη στην αρτοκλασία στον Αγ. Χαράλαμπο προς τιμή της εικόνας του Αγ. Χριστοφόρου, προστάτη των αυτοκινητιστών – οδηγών ταξί της Τρίπολης. Στην συνέχεια, επισκέφτηκε την Ασέα, στις εορταστικές εκδηλώσεις της γιορτής του Αγ. Νικολάου χοροσταντούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου.
Έπειτα, επισκέφτηκε το τοπικό κατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (τεχνικές υπηρεσίες) και συνομίλησε με στελέχη της υπηρεσίας. Μετέπειτα, επισκέφτηκε υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ΔΕΣΕ (Διεύθυνση Έλεγχου Συντήρησης Έργων), ΔΕΚΕ (Διεύθυνση Έλεγχου Κατασκευής Έργων) καθώς και το κεντρικό κτήριο της Διεύθυνσης Διοίκησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και αντάλλαξε απόψεις με το διοικητικό προσωπικό για τα προβλήματα των υπηρεσιών και άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία της αποκεντρωμένης διοίκησης.
Το απόγευμα πραγματοποίησε επίσημη συνάντηση με το προεδρείο του Συνεταιρισμού Ταξί Τρίπολης – Άγιος Χριστόφορος στα γραφεία του συνεταιρισμού. Στις συνομιλίες ανταλλάχθηκαν γόνιμες και επί της ουσίας απόψεις για το σύνολο των προβλημάτων του κλάδου καθώς και το μείζον πρόβλημα για το χώρο στάθμευσης των ταξί στην Τρίπολη για το οποίο η απερχόμενη δημοτική αρχή πράττει αυτοβούλως χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των άμεσα ενδιαφερομένων. Ο Νίκος Τσιαμούλος άκουσε με ιδιαίτερη προσοχή τις θέσεις του προεδρείου και τόνισε για μια ακόμη φορά την άποψή του ότι μπορεί να δοθούν λύσεις στα προβλήματα με ουσιαστικό διάλογο από όλους τους εμπλεκόμενους φορείς χωρίς διακρίσεις και με την υιοθέτηση καινοτόμων προτάσεων.
Το βράδυ, ο Νίκος Τσιαμούλος παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νεοσύστατου ραδιοφωνικού σταθμού της Τρίπολης «Ράδιο Αρκαδία 93.8» σε γνωστό και πολυσύχναστο καφέ της πόλης.
Στη συνέχεια ακολούθησε επίσκεψή του στις τοπικές Κοινότητες Χωτούσα και Λίμνη, όπου είχε συνομιλία με κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων.