Αρχική Χωρίς κατηγορία Εγκάρδια υποδοχή στον Γιάννη Σμυρνιώτη και από τους κατοίκους των χωριών της...

Εγκάρδια υποδοχή στον Γιάννη Σμυρνιώτη και από τους κατοίκους των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου

Σε καθημερινή επαφή ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» με τους κατοίκους των χωριών. Ο Γιάννης Σμυρνιώτης πλαισιωμένος από υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του « Νέα Τρίπολη» επισκέφθηκε τη Δημοτική Ενότητα Βαλτετσίου και συγκεκριμένα τα χωριά Καλτεζές – Κουβέλια , Μαυρόγιαννη , Δάφνη – Μανιάτη , Αγριακόνα , Πάπαρη . Αθήναιο , Κεραστάρη , Αμπελάκι- Λιανού , Ασέα και Μάναρη . Εγκάρδια ήταν η υποδοχή των κατοίκων όλων των χωριών της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου, στον Γιάννη Σμυρνιώτη και στο κλιμάκιο του συνδυασμού.Στις επαφές που έγιναν ο Γιάννης Σμυρνιώτης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τα έργα που υλοποιήθηκαν στις περιοχές , με κυριότερα :
Την υδροδότηση 7 οικισμών από τη γεώτρηση Μάναρη, τη συνδρομή της Δημοτικής αρχής στην κατασκευή του Πολιτιστικού Καφενείου της Ασέας , στον φωτισμό της γέφυρας Μάναρη και στην κατασκευή του φράγματος στις Αραχαμίτες, τις εργασίες που οδεύουν προς ολοκλήρωση για την υδροδότηση προς Αγριακόνα, Καλτεζές , Κουβέλια , ΜαυραγιάννηΤέλος ο Γιάννης Σμυρνιώτης ενημέρωσε τους κατοίκους για την αναστήλωση της οικίας Γκάτσου όπως και για τη δημιουργία μουσείου Γκάτσου , δύο στόχοι που θα πραγματοποιηθούν επί της νέας δημοτικής θητείας.

Προηγούμενο άρθροΟ υποφήφιος δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος περιοδεύει αύριο σε Λεβίδι,Σταδίο, Γαρέα, Αλέα, Μαγούλα, Ψηλή Βρύση και Ελαιοχώρι
Επόμενο άρθροΤην επαφή του με παραγωγούς και καταστηματάρχες συνεχίζει ο Κώστας Τζιούμης