Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος απευθύνει κάλεσμα για την ομιλία του Σαμαρά στην Τρίπολη

Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος απευθύνει κάλεσμα για την ομιλία του Σαμαρά στην Τρίπολη

Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού της χώρας Αντώνη Σαμαρά, το Σάββατο 10 Μαΐου, στις 7:30 το απόγευμα στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης, παραχώρησε συνέντευξη τύπου ο βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ και πρώην Υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος, απευθύνοντας κάλεσμα προς τους πολίτες, από την Τρίπολη.

Ειδικότερα, είπε ότι “ο Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να μιλήσει για την εκλογή των βουλευτών του ευρωπαϊκού συμβουλίου και τη σημασία την οποία έχουν οι εκλογές γιατί δυστυχώς, όπως είπε, τις έχουμε βάλει στην άκρη.
Χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση για θέματα ευρωπαϊκής πολιτικής και για τις θέσεις των κομμάτων, όπου το Σάββατο θα προβληθούν οι θέσεις της ΝΔ για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση”.

Ο Α. Λυκουρέντζος τόνισε ότι “επιτύχαμε να σταθεροποιήσουμε την οικονομία και να οδεύουμε πλέον προς την έξοδο από την κρίση”, ενώ πρόσθεσε ότι “στη μεγάλη δημοκρατική οικογένεια μας ενέταξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής που παρά τις αντιδράσεις πέτυχε τη νίκη της εντάξεως και σήμερα η Ελλάδα έχει το πλεονέκτημα να την στηρίζουν οι εταίροι μας”.
Τέλος, υπογράμμισε ότι έχει σημασία η ψήφιση των ευρωβουλευτών της νέας δημοκρατίας, η ψήφος στην ευρωεκλογές δεν είναι μια χαλαρή ψήφος και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “στις εκλογές της 25ης Μαΐου η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα”.

Β.Π.