Αρχική Χωρίς κατηγορία Ημερίδα με θέμα: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους...

Ημερίδα με θέμα: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους δημότες της Τρίπολης»

Ο Δήμος Τρίπολης διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Το Σύμφωνο των Δημάρχων και τα οφέλη για τους δημότες της Τρίπολης» την Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 και ώρα12.00 μ.μ, στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας την οποία θα ανοίξει με ομιλία του ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, θα γίνει αναλυτική αναφορά στο Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) που εκπόνησε ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. ΠΕΤΑ και τα οφέλη που θα έχουν από την εφαρμογή του οι δημότες της Τρίπολης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

12.00 μ.μ. – 12.40 μ.μ.
Χαιρετισμός – Εισήγηση του Δημάρχου Τρίπολης με θέμα: Το Σύμφωνο των Δημάρχων και η σημασία του για το Δήμο Τρίπολης
Εισηγητής: Γιάννης Σμυρνιώτης, Δήμαρχος Τρίπολης

12.40 μ.μ. – 13.10
Το Σχέδιο Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.) του Δήμου Τριπόλεως, τι προβλέπει και ποια τα αποτελέσματα / Η ευρωπαϊκή και η ελληνική εμπειρία από το Σύμφωνο των Δημάρχων
Εισηγητής: Σταύρος Μαυρουδέας, Οικονομολόγος-Περιβαντολόγος υποψήφιος διδάκτωρ Πολυτεχνείου Βραδεμβούργου, επιστημονικός συνεργάτης ΠΕΤΑ Α.Ε.

13.10 – 13.40
Οι μέχρι σήμερα πρωτοβουλίες του Δήμου Τρίπολης για την Βιώσιμη Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή και η συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας στην εφαρμογή του Σχεδίου Δράσης (Σ.Δ.Α.Ε.)
Εισηγητής: Κώστας Κατσαφάνας, Αντιδήμαρχος Τρίπολης

13.40 – 14.10
Η χρηματοδότηση των Δράσεων του Σχεδίου Δράσης Αειφόρου Ενέργειας (Σ.Δ.Α.Ε.)/ Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης (Σ.Ε.Σ.) και άλλες μορφές χρηματοδότησης
Εισηγητής: Στάθης Ραγκούσης, Διευθύνων Σύμβουλος ΠΕΤΑ Α.Ε.

14.10 – 15.00
Συζήτηση με το κοινό – Ερωτήσεις και απαντήσεις

Σημ. Της ημερίδας θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου του δημάρχου Τρίπολης κ. Γιάννη Σμυρνιώτη για την οποία θα ενημερωθείτε με άλλο Δελτίο Τύπου.

Προηγούμενο άρθροΣυγχαρητήριο μήνυμα απο την παράταξη Τσιαμούλου
Επόμενο άρθροΔασοπυρόσβεση σε πλήρη εξέλιξη στο Χαρβάτι Λουτρακίου