Αρχική Ν. Κορινθίας Ευάγγελος Χουσελάς:Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

Ευάγγελος Χουσελάς:Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…

Από το γραφείο του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ αναφέρεται: Ο λασπολόγος δημοσιογράφος για ακόμα μια φορά σε εντεταλμένη υπηρεσία έκανε το θαύμα του. Όμως η διάψευση ήρθε από τον ίδιο τον συνομιλητή του. Σας παραθέτουμε την απαντητική επιστολή του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σικυωνίων κυρίου Χουσελά:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας σε δημοσίευμα της Sfedona.gr που με αφορά έχω να δηλώσω ότι ποτέ δεν περίμενα να χρησιμοποιηθώ από τον κ. Γιαννιδάκη ως μάρτυρας ψευδού διαλόγου που θα χρησιμοποιείτο εναντίον του δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού.Συγκεκριμένα ο διάλογος έχει να κάνει με εμένα και τον κ. Γιαννιδάκη και αφορούσε τον όποιο ιδιοκτήτη του jeep που οδηγεί ο κ. Πνευματικός.Ήμουν στην Κόρινθο στο δικαστήριο πριν περίπου ένα μήνα για κάποιο θέμα του δήμου Σικυωνίων όταν με πλησίασε ο κ. Γιαννιδάκης και με ρώτησε εάν μπορώ να παρευρεθώ ως μάρτυρας υπεράσπισής του σε μία υπόθεση – που του έχει κάνει μήνυση ο Μητροπολίτης Διονύσιος. Στην όλη συζήτηση που έγινε μου είπε ότι μάρτυρας κατηγορίας του είναι και ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Πνευματικός.

Στην συνέχεια και ενώ μιλούσαμε για θέματα που έχουν να κάνουν με την τοπική αυτοδιοίκηση του ανέφερα πως είμαι μέλος του ΣΠΟΑΚ Αρίων και πολλές φορές έχω συνταξιδεύσει με τον κ. Πνευματικό( ο οποίος είναι πρόεδρος του ΣΠΟΑΚ ) και περνά με το jeep μαζί με άλλα μέλη του ΣΠΟΑΚ από το Κιάτο και πηγαίνουμε μέχρι το Αίγιο που έχει έδρα ο ΣΠΟΑΚΑρίων .Αυτά ελέχθησαν και τίποτα άλλο…ούτε για ιδιοκτήτες, ούτε γιαυπηρεσιακά αυτοκίνητα .

Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται στην σελίδα της Sfedona.gr δεν έχουν να κάνουν με την αλήθεια και ειλικρινά λυπάμαι που μπορεί να φθάσει προεκλογικά η προσωπική αντιπαράθεση αντικαθιστώντας την όποια πολιτική αντιπαράθεση.

Θλίβομαι για το επίπεδο της δημοσιογραφίας όταν με επιχειρήματα κατώτατου κουτσομπολιού και λάσπες προσπαθεί να σταθεί απέναντι ως πολιτική κριτική του όποιου δημάρχου. Εάν είναι το μείζον θέμα το ποιος είναι ιδιοκτήτης του περίφημου jeep λες και δεν μπορεί να μαθευτεί… ε τότε λυπάμαι ακόμα περισσότερο. Όπως και να έχει το θέμα εγώ απέχω πάρα πολύ μακριά από οποιαδήποτε σενάρια συκοφάντησης του δημάρχου Κορινθίων κ. Πνευματικού.

Με εκτίμηση Ευάγγελος Χουσελάς πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σικυωνίων».