Αρχική Ν. Αργολίδος «Σημασία έχει να γνωρίζει κανείς ποια ακριβώς τραπεζικά προϊόντα υπάρχουν στην αγορά»

«Σημασία έχει να γνωρίζει κανείς ποια ακριβώς τραπεζικά προϊόντα υπάρχουν στην αγορά»

Ενημέρωση για τις ρυθμίσεις Οφειλών και Δανείων, στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

«Σημασία έχει να γνωρίζει κανείς ποια ακριβώς τραπεζικά προϊόντα υπάρχουν στην αγορά»
Αυτή είναι η πρώτη συμβουλή που έδωσαν στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης, οι Διαπιστευμένοι από την Τράπεζα Ελλάδος, Τραπεζικοί Διαμεσολαβητές κ.κ. Βουγατσιώτης Παντελής και Γαλλιάκης Χρήστος.

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, διοργανώθηκε ενημερωτική εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν μέλη και ιδιώτες για την ρύθμιση των τραπεζικών δανείων.
Με επισημάνσεις και συμβουλές, μέλος του Δικτύου του Enterprise Europe Network και οι κύριοι εισηγητές διευκρίνισαν τα «γκρίζα σημεία» στην επαφή των καταναλωτών με τις τράπεζες.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στην τακτοποίηση ή αποπληρωμή ή ρύθμιση τραπεζικών οφειλών, πιστωτικών καρτών και δανείων για επιχειρηματίες ή ιδιώτες. Ακόμα ανέλυσαν και τις περιπτώσεις που υπάγονται στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (νόμος Κατσέλη ή νόμος 3869/10) όσο και αυτές που δεν υπάγονται.
Μεγάλη έμφαση έδωσαν και στην εξειδίκευση στα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες, όπου πρότειναν καλύτερους όρους και προϋποθέσεις στην επίτευξη του δανεισμού των καταναλωτών.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας επεσήμανε ότι κάθε περίπτωση (δανείου) είναι εξατομικευμένη και ο καταναλωτής – δανειολήπτης πρέπει να είναι προσεκτικός στην εύρεση τόσο των δανείων όσο και του τραπεζικού συμβούλου για την καλύτερη ενημέρωσή του.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης λύθηκαν σειρά ερωτημάτων που έκαναν οι συμμετέχοντες στους ομιλητές.