Αρχική Ν. Αργολίδος Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Πύργο, Πάτρα και Αγρίνιο

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης σε Πύργο, Πάτρα και Αγρίνιο

Στην Πελοπόννησο και στην Αιτωλοακαρνανία συνεχίζει τις προεκλογικές του περιοδείες ο Πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 θα βρίσκεται στον Πύργο όπου στις 10.30 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μαζί με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή με την “Ένωση για την Πατρίδα και το Λαό” κ. Μάριο – Παναγιώτη Ευθυμιόπουλο.
Την ίδια ημέρα θα επισκεφτεί την Πάτρα, όπου και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου – Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

Την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014 θα μεταβεί στο Αγρίνιο, όπου στις 11.00 το πρωί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα του πρώην Δημοτικού Συμβουλίου (Χαριλάου Τρικούπη 10, κεντρικό Δημαρχείο).

Προηγούμενο άρθροΜ΄ ένα κατηγορηματικό ΟΧΙ κι ένα τεκμηριωμένο ΝΑΙ για το θέμα του αεροδρομίου της Τρίπολης, αναφέρεται ο Οδυσσέας Βουδούρης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΣυνεχίζονται οι σημαντικές εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Περιφερειακής Έκθεσης «ΑΡΚΑΔΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ», 2 – 7 /5 / 2014