Αρχική Ν. Αργολίδος Η Περιφέρεια οφείλει να διεκδικήσει τον δημόσιο έλεγχο του ηλεκτρικού ρεύματος, τόνισε...

Η Περιφέρεια οφείλει να διεκδικήσει τον δημόσιο έλεγχο του ηλεκτρικού ρεύματος, τόνισε ο Οδυσσέας Βουδούρης από τη Μεγαλόπολη

Την διάλυση και το ξεπούλημα της στρατηγικής σημασίας Δημόσιας Επιχείρησης, της ΔΕΗ, κατήγγειλε από τη Μεγαλόπολη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, ο οποίος επισκέφθηκε τις μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Είχε την ευκαιρία να συζητήσει εκτενώς με τους εργαζόμενους για τις δραματικές εξελίξεις που επιφυλάσσουν οι κυβερνητικές αποφάσεις στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας στη χώρα.

«Το Σύστημα Τατούλη – Φούχτελ προωθεί το μεγάλο έγκλημα που έχει σχεδιάσει η κυβέρνηση για τον νευραλγικό τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Η διάλυση της ΔΕΗ και η εκχώρησή της στα χέρια ιδιωτών αποτελεί την κορυφαία πράξη υποτέλειας στις νεοφιλελεύθερες επιταγές της τρόικας που εκτελεί η κυβέρνηση και η απερχόμενη περιφερειακή διοίκηση», δήλωσε στη Μεγαλόπολη ο Οδυσσέας Βουδούρης, τον οποίο συνόδευαν ο υποψήφιος Αντιπεριφεριάρχης Αρκαδίας, Τάκης Γατσόπουλος, και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» τόνισε στις δηλώσεις του τον σημαντικό ρόλο που οφείλει να διαδραματίσει η Περιφέρεια «για τον εκσυγχρονισμό των μονάδων παραγωγής ενέργειας, την αποκατάσταση των χώρων εξόρυξης και την ορθολογική αξιοποίηση των κοιτασμάτων στην Μεγαλόπολη, καθώς και για την μεγαλύτερη ενσωμάτωση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο εθνικό σύστημα ενέργειας. Αυτά θα αποτελέσουν για την «Πελοπόννησο Πρώτα», βασική κατεύθυνση από τις 26 Μαΐου, όταν αναλάβει την περιφερειακή διοίκηση».

Προηγούμενο άρθροΣτο εξής, οι φορολογούμενοι που αλλάζουν την ταυτότητά τους θα καλούνται να ελέγχουν στο TAXISnet τα στοιχεία μητρώου τους για την ορθότητα της ταυτότητας
Επόμενο άρθροΠαράταση ωραρίου στα γραφεία έκδοσης ταυτοτήτων λόγω εκλογών