Αρχική Ν. Αργολίδος “Εγώ παραιτήθηκα από τη ΝΔ και συνεχίζω με την πατρίδα και το...

“Εγώ παραιτήθηκα από τη ΝΔ και συνεχίζω με την πατρίδα και το λαό”, δηλώνει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «ΠΑΤΡΙΔΑ»

Στην Κόρινθο βρέθηκε ο νυν υποψήφιος ευρωβουλευτής με την «ΠΑΤΡΙΔΑ» και πρώην περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για σπάσιμο των κομματικών αλυσίδων κι εξήγησε για ποιούς λόγους δε στηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά. “Εγώ παραιτήθηκα από τη ΝΔ και συνεχίζω με την πατρίδα και το λαό”, δήλωσε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Το κόμμα “ΠΑΤΡΙΔΑ” ιδρύθηκε από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων και ανεξάρτητο βουλευτή Βύρων Πολύδωρα, τους ανεξάρτητους βουλευτές Γιάννη Κουράκο και Νίκο Σταυρογιάννη, τον πρώην βουλευτή, τον πρόεδρο της Νέας Μέρας Χρήστο Ζώη και τον πρώην βουλευτή και γραμματέα της Νέας Μέρας Μιχάλη Γιαννάκη, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Στόχος του κόμματος είναι κατ’ αρχήν η εκλογή ενός ευρωβουλευτή, η οποία, σύμφωνα με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Π. Ψωμιάδη θεωρείται βέβαιη.

Δείτε το βίντεο σε λίγο…

Προηγούμενο άρθροΈκθεση Γλυπτικής Θεόδωρου Παπαγιάννη με την συμμετοχή του χαράκτη Νίκου Δεσσεκόπουλου στην Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου
Επόμενο άρθροΕπείγουσα τροπολογία για τον έλεγχο της φαρμακευτικής δαπάνης από το υπουργείο Υγείας