Αρχική Ν. Κορινθίας Το video δείχνει την αλήθεια της πολυπληθούς συγκέντρωσης στα εγκαίνια του εκλογικού...

Το video δείχνει την αλήθεια της πολυπληθούς συγκέντρωσης στα εγκαίνια του εκλογικού του Αλ. Πνευματικού

Πολύ το μελάνι αλλά και η φαιά ουσία που χρησιμοποιήθηκε για μια φωτογραφία που εκ των πραγμάτων έκανε “μπαμ” πως ήταν πειραγμένη!
Κάποιοι το “πέρασαν” όπως του βόλευε, κάποιοι άλλοι τοποθετήθηκαν, ενώ κάποιοι τρίτοι σιώπησαν!
Η ουσία , το σημείο δηλαδή που επικεντρώθηκαν οι πολιτικοί αντίπαλοι του Αλέξανδρου Πνευματικού, φυσικά και δεν είναι ο φωτογράφος και το πείραγμά του, αλλά ο όγκος που υπήρχε ή δεν υπήρχε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Δημάρχου.

Στην εστίασή τους αυτή, παρ ότι έχουν αποδείξει πως κρατούν καλό αρχείο και με την τεχνολογία είναι “φίλοι”, “ξεχνούν” τις τηλεοπτικές κάμερες που κάλυψαν τα εγκαίνια, τα πλάνα και των οποίων photoshop δεν έχουν!

Ιδού λοιπόν το ακέραιο βίντεο απο τα εγκαίνια στο εκλογικό κέντρο του Δημάρχου, έτσι για να μην εστιάζουμε στο δέντρο χάνοντας το δάσος!

ΥΓ: Αλήθεια ποιος θα λογοδοτήσει για τις “πειραγμένες¨πληροφορίες στα αθηναικά μέσα ενημέρωσης τα οποία μιλούσαν για υποψήφιο Δήμαρχο που “πείραξε” τις φωτογραφίες; Έχει κανείς τις αποδείξεις πως το γραφείο του συνδυασμού ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ έστειλε τις φωτογραφίες ή έδωσε εντολή να “πειραχτούν;”

Αν όχι, ξέρετε τι λένε… είστε απλοί ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!