Αρχική Χωρίς κατηγορία «Πειραγμένες» φωτογραφίες και πληροφορίες , η Γιάτρισσα και ο Αλέκος

«Πειραγμένες» φωτογραφίες και πληροφορίες , η Γιάτρισσα και ο Αλέκος

Την Παναγιά την Γιάτρισσα δεν την πείραξε πάντως!
Ή μήπως δεν πείραξε κανέναν άλλον για να σπεύσει να διαμαρτυρηθεί για χάρη της, να καταγγείλει, να στείλει αιτήματα σε ενώσεις και Υπουργούς, να κάνει σημαία το «πείραγμα!»

Διότι δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς όλο τούτο που γινε!
Πείραγμα στην Γιάτρισσα, πείραγμα και στην συγκέντρωση! Μπορεί να ναι και αλλού και να μην το ξέρουμε… Θέατρο σκιών καταντήσαμε!

Ο φωτογράφος, που μέχρι σήμερα σιωπά, έγινε των μεν και των δε.
Οι μεν λένε πως είναι φωτογράφος του Δήμου και καλύπτει όλα τα γεγονότα επι πληρωμή, οι δε λένε πως είναι του επιμελητηρίου φωτογράφος και επίσης καλύπτει τις εκδηλώσεις του και πάλι επι πληρωμή.
Απλά να φωτογραφίζει γιατί είναι το αντικείμενό του και ζει από αυτό… ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ!

Οι λόγοι που το κάνει είναι ανεξήγητοι. Είναι ένα κακό photoshop και στην παρούσα φάση που… ανακαλύφθηκε έπληξε και μια φήμη καλή η οποία υπήρχε!
Από την άλλη τα επιτελεία!
Τράβηξαν οι του Νανόπουλου φωτό από το εκλογικό τους το βράδυ της Παρασκευής για να δείξουν πως μάζεψαν πολύ κόσμο και δίχως… photoshop! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ!
Αν και θαρρώ βρε παλικάρια πως και οι δικοί σας υποψήφιοι ήταν με τις παρέες τους και όχι απλοί δημότες που ήρθαν να καθίσουν όρθιοι έξω από το εκλογικό και… να κουβεντιάσουν!
Εκτός κι αν πια… τόσο πολύ μας τα πήραν τα μυαλά ετούτες οι εκλογές που… χάσαμε τα λογικά μας!
Και μιας και μιλώ για λογικά… ας μαζευτούν λιγάκι οι υποψήφιοι… Στις παρέες στα ορθάδικα μαθαίνω μιλούν πολύ τη γλώσσα του πεζοδρομίου και… ξεχνούν πως είναι δημόσιοι άντρες. Οι καλοί τρόποι δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν κύριοι!

Επανέρχομαι όμως!
Αναθάρρησε και ο Λάκης με την φωτό , ευκαιρία βρήκε να θριαμβολογήσει, να φανταστείτε έβαλε και φωτογραφία προφίλ στο facebook μια από τα πολύ νιάτα του!
Είναι τόση η χαρά του , γιατί πιστεύει πως θα χάσει ο Αλέκος που… ξανάνιωσε!

Ο Αλέκος από την σκοπιά του μιλά για 30 αργύρια ,για τα λεφτά που είναι πολλά και για photoshop το οποίο δεν του είναι απαραίτητο στις σχέσεις του με τους Κορινθίους.

Άλλοι πάλι θριαμβολογούν που το θέμα το πήραν από αυτούς τα αθηναικά μέσα ενημέρωσης. Αλήθεια για «τις πειραγμένες πληροφορίες « που δώσατε θα απολογηθείτε;
Ο Παυλόπουλος στο δελτίο του έδειχνε την φωτογραφία και είχε τίτλο «υποψήφιος δήμαρχος στην Κόρινθο δημιούργησε photoshop με λαοθάλασσα.
Από το μυαλό του το έβγαλε; Ή μήπως οι καλοί Κορίνθιοι ανταποκριτές έδωσαν τις πειραγμένες πληροφορίες για τις οποίες βέβαια καμία απόδειξη δεν είχαν, πόσο δε μάλλον αφού η φωτό έφερε την υπογραφή των φωτογράφων

Μέγιστη η κάψα να φταίει για όλα ο Αλέκος! Δεν νομίζετε;;;;;