Αρχική Χωρίς κατηγορία Προβολή του ντοκιμαντέρ «Η ΝΟΝΑ»: «Εικονική επίσκεψη» της κα Μέρκελ στην Πελοπόννησο

Προβολή του ντοκιμαντέρ «Η ΝΟΝΑ»: «Εικονική επίσκεψη» της κα Μέρκελ στην Πελοπόννησο

Στην Πελοπόννησο εικονικά έφτασε την Πρωτομαγιά η σιδηρά κυρία της Γερμανικής νέο-αποικιοκρατίας μέσα από την προβολή του ντοκιμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου «Η ΝΟΝΑ».
Η «Πελοπόννησος Πρώτα» ανέλαβε την πρωτοβουλία της προβολής, στιγματίζοντας την υποταγή του απερχόμενου περιφερειάρχη, κ. Τατούλη, στα Γερμανικά σχέδια για τη δημιουργία Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Πελοπόννησο.
Στην συζήτηση, που ακολούθησε παρόντων των Οδυσσέα Βουδούρη και Στέλιου Κούλογλου αναδείχθηκε η ανάγκη ανατροπής του «Συστήματος Τατούλη – Φούχτελ» στην Πελοπόννησο και της συγκυβέρνησης ΝΔ – Βενιζέλου, που αποσαθρώνει την Ελληνική οικονομία και φτωχοποιεί την κοινωνία.
nova2
Νωρίτερα o Οδυσσέας Βουδούρης επισκέφθηκε το οδικό τμήμα Κουμπίλα – Λουλούδι, ένα από τα έργα που δημοπρατήθηκε με το γνωστό τρόπο «Τατούλης υπογράφει, Τατούλης εισπράττει» και τα οποία καλείται η Δικαιοσύνη να διερευνήσει. Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 5.300.000 ευρώ με ανάδοχο την «Ηλιοχώρα Α.Ε.» (θυγατρική της γνωστής ΤΕΡΝΑ, στην οποία ο απερχόμενος περιφερειάρχης εκχώρησε την διαχείριση των απορριμμάτων).
Όπως μάθαμε εκ των υστέρων, μόλις υπέγραψε η ΤΕΡΝΑ, μεταβίβασε το έργο στην «ΚΑΣΤΑΤ Κατασκευαστική», συμφερόντων Τατούλη.
Ακολούθησε ομιλία, στην κεντρική πλατεία του Άστρους, του Οδυσσέα Βουδούρη και του Τάκη Γατσόπουλου, υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, όπου δόθηκε το μήνυμα της νίκης και της ανατροπής.

nova3