Αρχική Χωρίς κατηγορία Δήμος Κορίνθου: Μαθηματικές ακροβασίες του Πέτρου Λέκκα

Δήμος Κορίνθου: Μαθηματικές ακροβασίες του Πέτρου Λέκκα

Ο Δήμος Κορινθίων με αφορμή τις απίθανες μαθηματικές ακροβασίες του δημοτικού συμβούλου Πέτρου Λέκκα σχετικά με τα ταμειακά αποθέματα του Δήμου ανακοινώνει τα εξής:
Στις 8/4/2014, όπως έχουμε προαναφέρει το ταμειακό απόθεμα του Δήμου και των Νομικών Προσώπων ανερχόταν συνολικά σε 15.949.000 ευρώ, εξ αυτών 11.699.000 ευρώ αφορούν τον Δήμο και τα υπόλοιπα 4.250.000 ευρώ τα νομικά πρόσωπα (ΔΕΥΑΚ, ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ, ΚΕΠΑΠ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ).
Αυτό το ταμείο που δημιουργήθηκε με κόπο και θυσίες και χωρίς να υπολογίζει πολιτικό κόστος η Δημοτική Αρχή, δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να εκτελούνται δεκάδες έργα αλλά να προγραμματίζεται η εκτέλεση και πλήθους άλλων έργων αμέσως μετά τις εκλογές. Φυσικά στο ταμείο αυτό δεν περιλαμβάνονται οι χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ, του Πράσινου Ταμείου κ.λ.π. τα οποία εκταμιεύονται σταδιακά ανάλογα με την πρόοδο των έργων.
Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να αναφέρουμε απλούς μαθηματικούς αριθμούς στον Δημοτικό Σύμβουλο Πέτρο Λέκκα που διακαής του πόθος ήταν να γίνει Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Τελικά η μη επιλογή του ως αντιδημάρχου αλλά και η επιλογή μας να μην έχει θέση στο συνδυασμό μας «ΚΟΡΙΝΘΟΣ –ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, παρά τα επίμονα προφορικά αιτήματα του προς τον Δήμαρχο προσωπικά ή δια μέσου άλλων προσώπων ή με μηνύματα προς το κινητό του τηλέφωνο, τελικά μας δικαίωσε.
Τελεία και παύλα με τις μαθηματικές ακροβασίες ενός μαθηματικού που ποτέ δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με τα οικονομικά και τα μαθηματικά.