Αρχική Ν. Αρκαδίας Το Σαββατοκύριακο ο Ποδηλατικός γύρος Μαντινείας

Το Σαββατοκύριακο ο Ποδηλατικός γύρος Μαντινείας

Ο Σύλλογος Παλαιοπυργιωτών Τρίπολης σε συνεργασία με τον Παναθλητικό Όμιλο Τρίπολης, υπό την αιγίδα του Δήμου Τρίπολης διοργανώνει το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 τον 2ο Ποδηλατικό γύρο Μαντινείας.

To πρόγραμμα και οι διαδρομές του είναι τα εξής:

To Σάββατο 3-5-2014 με αφετηρία και τερματισμό τον Παλαιόπυργο, θα πραγματοποιηθεί το BREVET TΡΙΠΟΛΗΣ με ώρα έναρξης 09.00πμ. Η διαδρομή είναι μήκους 215 χλμ. θα διασχίσει σχεδόν όλη την Αρκαδία, και θα έχει περίπου 200 συμμετοχές.

Επίσης την ίδια μέρα θα διεξαχθεί, το Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος ΜΟUNTAIN με ώρα έναρξης 15.30μμ μέσα στον Παλαιόπυργο και στον αμπελώνα, με περίπου 60 συμμετοχές.

Tην Κυριακή 4-5-2014 τρεις ξεχωριστές διαδρομές ως εξής:

1η) Διαδρομή : Mε αφετηρία και τερματισμό τον Παλαιόπυργο και ώρα έναρξης 10.00πμ θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Cyclingforwine.gr, η γνωστή πλέον διαδρομή των οινόφιλων , μήκους 46 χλμ. που θα περιλαμβάνει :

-Επίσκεψη στο οινοποιείο Καλόγρη και γευσιγνωσία κρασιών, ξενάγηση στα σπήλαια Κάψια και στην Αγία Φωτεινή και στο αρχαίο θέατρο Μαντινείας, καθωs και επίσκεψη στο κτήμα Σπυρόπουλου επίσημη με γευσιγνωσία κρασιών ..

2η) Διαδρομή: Με αφετηρία την Πλατεία Άρεως στην Τρίπολη και ώρα έναρξης 10.00πμ θα διεξαχθεί η διαδρομή Τρίπολη -Παλαιόπυργος, με στάση στην Αγία Φωτεινή και στο αρχαίο θέατρο Μαντινείας καθώς και γευσιγνωσία κρασιού στο κτήμα Σπυρόπουλου.

3η) Διαδρομή : Στον όμορφο αμπελώνα του Παλαιόπυργου για τους ερασιτ΄ςχνες και τους μικρούς φίλους, θα ξεκινήσει στις 11.00πμ ποδηλατοβόλτα μήκους 2χλμ με στάση στον μαγευτικό Αγιάννη.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχές ,σε όποια διαδρομή θέλετε στο Τηλ : 2710-235017 και στο mail : teotripolis@gmail.com

Υπεύθυνος της όλης διοργάνωσης ο Κος : ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ.

Σκοπός είναι, η τουριστική ανάδειξη της περιοχής μας, και των τοπικών προϊόντων μας, όπως το ξακουστό ανά τον κόσμο, ΜΟΣΧΟΦΙΛΕΡΟ,που θα δοκιμάσουμε άφθονο,μαζί με τοπικούς μεζέδες! Eπίσης να έρθουμε όλοι πιο κοντά στην μαγευτική φύση που λατρεύουμε, στιs ρίζες και στις παραδόσεις μας, γιατί αυτή στην ουσία, είναι η πραγματική κληρονομιά για τα παιδιά μας !