Αρχική Χωρίς κατηγορία Όλοι μαζί και… ο ψωριάρης μόνος του!

Όλοι μαζί και… ο ψωριάρης μόνος του!

Έσπευσαν εκπρόσωποι ΜΜΕ της Κορίνθου απόψε στις 20:00 για να καλύψουν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αλέξανδρου Πνευματικού.
Κάποιοι από αυτούς με σκληρή κριτική απέναντί του, όμως με το θάρρος πάντα να θέτουν τα ζητήματα στις συνεντεύξεις τύπου, πάντα να ζητούν απαντήσεις και φυσικά; Με το θάρρος να παρίστανται στην εκδήλωση των εγκαινίων.
Και λέω για θάρρος διότι… κάποιοι άλλοι ανέβηκαν στα μπαλκόνια!
Εκείνοι που χρόνια τώρα, από τότε που «ξεβολεύτηκε» οικείο πρόσωπό του, βγάζουν χολή για τον 1ο πολίτη και… στην κυριολεξία κοιμούνται και ξυπνούν με το όνομά τους και με τι καταγγελία θα βγάλουν την επόμενη μέρα.
Σωρός τα δημοσιεύματα , σωρός και οι μηνύσεις! Βλέπετε τηρείται η δημοσιογραφική δεοντολογία στο έπακρον!
Προσφάτως δε , σε δίκη που ήτο να γίνει, ο κριτής -όχι των πάντων- αλλά του Αλέκου μοναχά, δήλωσε «αρρωστούλης» τι κι αν την ίδια ώρα ανέβασε εις το διαδίκτυον φωτογραφικά στιγμυότυπα από την βόλτα του στο μοναστηράκι!
Έτσι δέχεται τις συνέπειες των λόγων του! Με υπεκφυγές και «μαιμού» – είναι και της μόδας η λέξη- αρρώστιες.
Για να επανέλθω όμως , εκείνοι που χρόνια τώρα βγάζουν όλο το μένος και την χολή τους , πίστεψαν πως ένεκα αυτού, έπιασαν «στασίδι» στον έτερο διεκδικητή του δήμου τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου.
Εμ τζάμπα τόση δυσφήμηση για τον Δήμαρχο; Να μην δώσει και καρπούς; Ασχέτως αν ο έτερος υποψήφιος ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑΞΕΙ !
Και είναι τόσο καθαροί και ΚΥΡΙΟΙ που χρειάζεται για να καλύψουν ένα γεγονός ν ανέβουν στα μπαλκόνια και να κάνουν στην κυριολεξία τις μαιμούδες, τι κι αν η σωματικής τους διάπλαση αλλά και η ηλικία τους τέτοιες ακροβασίες δεν τις επιτρέπει!

ΝΑ λοιπόν η φωτογραφία – τρανή απόδειξη του φιάσκου του Πνευματικού. Μια φωτογραφία από το απέναντι μπαλκόνι που έδειχνε τους μπροστά – μπροστά και τους καμεραμάν του «ιχ καναλιού» όπως λέει .
Η άλλη φωτό; Ε αυτή είναι η καλύτερη!
Για να μην τον δουν κοντά στο εκλογικό έπιασε και φωτογράφισε πίσω από την Αφροδίτη, από την Εθνική τράπεζα για να μας αποδείξει πως … ε δεν είχε και κόσμο!
Κι αφού αλήθεια λες και γράφεις βρε Λάκη γιατί δεν πήγες σαν άνθρωπος από κοντά να καταγράψεις το ρεπορτάζ;
Όλοι μαζί και ο ψωριάρης μόνος του;
Άξιος πάντως ο μισθός σου και απόψε, μα έλα που δεν ξέρω αν θα τον πάρεις από εκεί που προσδοκάς!

ΥΓ1: Για το ιχ κανάλι του Δημάρχου ε μην λες και πολλά… Εσύ έχεις καταντήσει ι.χ… δημοσίας με τόσους που στηρίζεις!
ΥΓ2: Ούτε για «σύστημα Πνευματικού»μην λες… Ειδικά όταν «στραβώνεσαι» και δεν βλέπεις το «σύστημα Τατούλη» που τόσοι άλλοι καταγγέλουν.
ΥΓ3:Αποφάσισε τι γραμμή θα κρατήσεις διότι αν το καράβι του Πνευματικού βουλιάζει, το δικό σου χορεύει γκαρτζιλαμά! Ή μήπως να ναι στραβός ο γιαλός!
ΥΓ4: Όταν καταγγέλλουμε «μαιμού γκάλοπ» φροντίζουμε να στοιχειοθετούμε, ειδικά αν είμαστε και δημοσιογράφοι. Ειδάλλως; Είμαστε απλοί συκοφάντες… Δεν αναρωτιέσαι βρε Λάκη γιατί οι του Νανόπουλου σιωπούν για το γκάλοπ; Ή μήπως τους ρώτησες εσύ για το δικό τους της ΜΡΒ και καταγγέλεις αγέρωχα και.. πάντα αμερόληπτα;