Αρχική Χωρίς κατηγορία Οι Υποψήφιοι της “Πελοπόννησος Πρώτα” στην εργατική Πρωτομαγιά – Το μήνυμα

Οι Υποψήφιοι της “Πελοπόννησος Πρώτα” στην εργατική Πρωτομαγιά – Το μήνυμα

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Φάνης Κουρεμπές και οι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού, την Πέμπτη 1 Μαΐου θα συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση για την εργατική Πρωτομαγιά, στις 10.30 στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Στη συνέχεια θα περιοδεύσουν στην περιοχή του Φενεού.
Καλούμε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν μαζί μας , για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών, για μια Πελοπόννησο και μια Ελλάδα της εργασίας, της δημιουργίας και της αξιοπρέπειας.

Η ανατροπή στην Πελοπόννησο: αποφασιστικό βήμα για να γυρίσει σελίδα η χώρα

Η Πρωτομαγιά, ημέρα-σύμβολο των εργατικών αγώνων για δουλειά, αξιοπρέπεια και προκοπή, συμπίπτει φέτος με την κορύφωση του αγώνα για ανατροπή, αλληλεγγύη και ανάπτυξη για όλους.

Η νεοφιλελεύθερη επίθεση που έχουν δεχθεί οι εργαζόμενοι, εξαφανίζει ό,τι κατακτήθηκε με αγώνες επί δεκαετίες: κατώτερος μισθός, Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, κοινωνικό κράτος, εργασιακά δικαιώματα, με αποτέλεσμα την διόγκωση της ανεργίας και την φτωχοποίηση της κοινωνίας.

Η Πρωτομαγιά 2014 μας βρίσκει ένα βήμα πριν την ανατροπή του «Συστήματος Τατούλη -Φούχτελ» στην Πελοπόννησο, αιχμή του δόρατος της νεοφιλελεύθερης επίθεσης στην χώρας μας.

Αυτή η ανατροπή στην Πελοπόννησο θα αποτελέσει και ένα αποφασιστικό μήνυμα για να γυρίσει σελίδα η χώρα, για να αναχαιτισθεί οριστικά ο νεοφιλελεύθερος οδοστρωτήρας που ισοπεδώνει την Ελλάδα και τις ζωές μας.