Αρχική Ν. Αρκαδίας Ο Σύλλογος Τριτέκνων οικογενειών βράβευσε και ευχαρίστησε τον Γιάννη Σμυρνιώτη για...

Ο Σύλλογος Τριτέκνων οικογενειών βράβευσε και ευχαρίστησε τον Γιάννη Σμυρνιώτη για την πολύτιμη συνεισφορά του

Γιάννης Σμυρνιώτης: « Στηρίζουμε και θα στηρίζουμε με κάθε τρόπο τις τρίτεκνες οικογένειες και το κοινωνικό τους έργο».

Με ιδιαίτερη χαρά ο Γιάννης Σμυρνιώτης παραβρέθηκε στα εγκαίνια του νέου γραφείου των τριτέκνων στην πλατεία Βαλτετσίου. Ένας χώρος που παραχωρήθηκε με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τρίπολης για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του συλλόγου.
Ο Πρόεδρος των τριτέκνων κ. Κώστας Καμπούρος ευχαρίστησε και βράβευσε , με τιμητική πλακέτα , τον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη για την παραχώρηση του χώρου στο σύλλογο .
Ο Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: « Το έργο των τριτέκνων είναι πολύ σημαντικό. Αναδεικνύει τα ζητήματα που τους απασχολούν , προάγει τα προβλήματα τους και ανακουφίζει τις οικογένειες. Από την πλευρά μας επαινούμε και στηρίζουμε με κάθε τρόπο το έργο τους . Ακούμε τα αιτήματα τους και πάντα θα είμαστε στο πλευρό τους.
Τούτο το αποδεικνύει και η πρωτοβουλία μας να παραχωρήσουμε στο σύλλογο τριτέκνων το χώρο στην πλατεία Βαλτετσίου. Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση μας και καθήκον μας τη στήριξη της οικογένειας. Στην κατεύθυνση αυτή θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη στήριξη και ενίσχυση του κοινωνικού έργου του συλλόγου».