Αρχική Ν. Αργολίδος Δ. Κοδέλας: Πρέπει να υπάρχουν άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς Αργολίδας...

Δ. Κοδέλας: Πρέπει να υπάρχουν άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις στους παραγωγούς Αργολίδας και Κορινθίας

Την Τρίτη 29/4, ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Κοδέλας με το Φάνη Κουρεμπέ, υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας με το συνδυασμό “Πελοπόννησος Πρώτα”, και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Βλάσση Τσιόγκα, Μαρίνα Πιέρρου, Θοδωρή Βασιλακόπουλο και Σάκη Δημόπουλο επισκέφτηκαν την περιοχή της Νεμέας και είδαν τις ζημιές σε βερικοκιές και αμπέλια.

Στη συνέχεια βρέθηκαν στη Στιμάγκα για τις ζημιές στην περιοχή μαζί με τον υποψήφιο δήμαρχο Βέλου-Βόχας Λεωνίδα Στεργιόπουλο.

Σε όλες τις περιοχές συνομίλησαν με παραγωγούς για το μέγεθος της καταστροφής που σε πολλές περιπτώσεις αγγίζει το 100%. Επιπλέον τέθηκε από πολλούς παραγωγούς το ζήτημα της λειτουργίας του ΕΛΓΑ, των πανάκριβων εισφορών χωρίς να έχουν την αντίστοιχη κάλυψη όταν υπάρχουν ζημιές και του περιοριστικού πλαισίου για την επιδότηση αντιχαλαζικών δικτύων.Από την πλευρά του ο Δημήτρης Κοδέλας ενημέρωσε για την επικοινωνία που είχε με στελέχη του ΕΛΓΑ ώστε να υπάρχουν έγκαιρες και δίκαιες εκτιμήσεις και αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς τόσο της Κορινθίας όσο και της Αργολίδας.
Τόσο ο Δ. Κοδέλας όσο και ο Φ. Κουρεμπές δεσμεύτηκαν για τη στενή παρακολούθηση της εξέλιξης των εκτιμήσεων και αποζημιώσεων καθώς και για όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να τεθούν τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του ΕΛΓΑ.

Προηγούμενο άρθροΜε ενθουσιασμό υποδέχτηκαν σε Αγ. Ανδριανό και Ν.Ροεινό τον Δ.Κωστούρο
Επόμενο άρθροΚόρινθος: Κανονικά λειτούργησε σήμερα η λαική στο Συνοικισμό (video)