Αρχική Χωρίς κατηγορία ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ή ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ κ ΝΑΝΟΠΟΥΛΕ

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ή ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ κ ΝΑΝΟΠΟΥΛΕ

Συνεδρίασαν τα επιμελητήρια της χώρας στο ΕΒΕΑ , Από τους λίγους όμως που δεν παρευρέθηκαν ήταν ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας

Ο ακραιφνής Νεοδημοκράτης ο οποίος όπου τον βολεύει εμφανίζεται με την κομματική του ταυτότητα πιέζοντας για ψήφους , όπου όμως δεν τον βολεύει εμφανίζεται με το λάβαρο και σημαία του ανεξάρτητου υποψηφίου. Ο κ Νανόπουλος λοιπόν δεν παρευρέθηκε στην συγκεκριμένη σύσκεψη διότι όπως έχουν βγει σε όλα τα ενημερωτικά δίκτυα από το πρωί ζητείται απ όσους τους προέδρους των επιμελητηρίων η παραίτηση του υπουργού ανάπτυξης διότι κατήργησε την υποχρεωτική αναγραφή των επιχειρήσεων στα μητρώα των επιμελητηρίων.
Ομόφωνα λοιπόν στην δέσμευση που είχαν πάρει στην συνάντηση του Ναυπλίου οι πρόεδροι των επιμελητηρίων Ελλάδας διεμήνυσαν στον κ Χατζηδάκη ότι αν δεν φέρει ανάκληση της σχετικής τροπολογίας και νόμου που ήδη πέρασε σε προηγούμενο νομοσχέδιο , θα παραιτηθούν οι εκπρόσωποί τους από κάθε συμμετοχή στις εκλογές κ της αυτοδιοίκησης εάν συμμετέχουν κ των ευρωεκλογών .
Μάλιστα έχει κάνει και δήλωση ο κ Κορκίδης ότι θα παραιτηθεί και από την διεκδίκηση του ευρωβουλευτού στο οποίο συμμετέχει της ΝΔ.
Ο κ. Νανόπουλος λοιπόν φανταστείτε πόσο Νεοδημοκράτης βέρος είναι που να τολμήσει να παρευρεθεί την Παρασκευή στην συγκεκριμένη συνεδρίαση στην Αθήνα και να υπογράψει κάτω από ους προέδρους των επιμελητηρίων και τους 180 βουλευτές ΚΑΙ ΝΔ ζητώντας ακόμα και την παραίτηση του Υπουργού!
Σας έχει χαλάσει η μάσκα του ανεξάρτητου κ Νανόπουλε επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (κανονικά πρέπει να γράφει συμμαχία Νεοδημοκρατών) για τη σωτηρία της πόλης, όσο κι αν Παλεύει να σας βάψει με ουδέτερο χρώμα ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και ειδικός χάκερ του διαδικτύου Βασίλης Μπαλάφας και ο συναγωνιστής διαβάτης όλων των πολιτικών κ αυτοδιοικητικων χώρων Λάμπρος κωστάρας.
Μαζί με όλους τους αρχιερείς της δεοντολογίας με πρώτο το σφεντονιστή και πίσω όλη την ακολουθία .
Βασίλη Νανόπουλε υποψήφιε Δήμαρχε της Κορίνθου δεν είναι τόσο κουτός ο κόσμος , ξέρει πολύ καλά και που ανήκετε πολιτικά και πως υπερασπίζεστε το κ Χατζηδάκη και όλους τους εκπροσώπους που περνάνε το τελευταίο διάστημα από το εκλογικό σας κέντρο το επιμελητήριο Κορινθίας.
Επειδή όμως και εκεί δεν σας έχει μείνει πολύς καιρός ξεκαθαρίστε , δεν μπορεί να είστε και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα!
Ούτε να βάζετε το κεφάλι σαν την στρουθοκάμηλο μέσα στην άμμο
Και να θεωρείτε ότι δεν σας βλέπουν!
Απαντήστε λοιπόν στους κορίνθιους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, γιατί δεν πήγατε την Παρασκευή μαζί με τους άλλους προέδρους των επιμελητηρίων για να πείτε στον υπουργό γιατί δεν πρότεινε και δεν πέρασε τις προτάσεις που είχατε προτείνει από την σύσκεψη του Ναυπλίου;
Αλλά αντιθέτως προχώρησε στην κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων; Είναι ή δεν είναι κ. Νανόπουλε υπεκφυγή για να μην ταυτιστείτε και με την δέσμευση της παρίτησης και το να μην είναι η υπογραφή σας κάτω από το σπουδαίο υπουργό της ανάπτυξης της κυβέρνησης τον κ Χατζηδάκη.