Αρχική Ν. Αργολίδος Περιοδεία υποψηφίων της παράταξης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» στο νομό Αργολίδας (video)

Περιοδεία υποψηφίων της παράταξης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» στο νομό Αργολίδας (video)

Συνάντηση είχε ο Οδυσσέας Βουδούρης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Αργολίδας και το επιτελείο του, με τοπικούς φορείς συζητώντας ουσιαστικά προβλήματα που άπτονται της καθημερινότητας των πολιτών του νομού

Την ευκαιρία να συνομιλήσει με τοπικούς φορείς της Αργολίδας είχε ο Οδυσσέας Βουδούρης μαζί με τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη του νομού Αργολίδας, Γιώργο Γαβρήλο και το επιτελείο του. Μεταξύ των επισκέψεων που είχαν οι υποψήφιοι της παράταξης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ» συναντήθηκαν με τον διοικητή, το σωματείο των εργαζομένων και τη διευθύντρια του νοσοκομείου Αργολίδας, καθώς επίσης επισκέφθηκαν το νοσοκομείο τουτ Ναυπλίου. Τέλος, συνάντηση πραγματοποίησαν και με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του τουρισμού από το Τωλό της Αργολίδας.

Δείτε το βίντεο…

Προηγούμενο άρθροΚατάθεση του ψηφοδελτίου του νυν δημάρχου Κορινθίων στο πρωτοδικείο Κορίνθου. Πλήρες κι επιτυχημένο χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο ο εκπρόσωπος του συνδυασμού “Κόρινθος – Πορεία Ευθύνης” Δημήτρης Κελάμης (video)
Επόμενο άρθροΣοβαρές ζημιές προκάλεσε η χθεσινή χαλαζόπτωση στις καλλιέργειες της περιοχής του Αγίου Βασιλείου στην Κόρινθο (video)