Αρχική Χωρίς κατηγορία Συνεργασία Δέδε – Βακαλόπουλου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συνεργασία Δέδε – Βακαλόπουλου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τη συνεργασία των παρατάξεων τους στις περιφερειακές εκλογές ανακοίνωσαν η «Πελοποννησιακή Συνεργασία – Πράξη Ανάπτυξης» του Γιώργου Δέδε και η «Δημοκρατική Αριστερή Συνεργασία Πελοποννήσου» του Μπάμπη Βακαλόπουλου.

Σε δελτίο τύπου αναφέρουν:

Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές – περιφερειακές εκλογές θα πραγματοποιηθούν σε μια κρίσιμη ιστορική συγκυρία. Η απόφαση των πολιτών της Πελοποννήσου στις 18 Μαΐου θα δεσμεύσει το μέλλον του τόπου μας και –ουσιαστικά- θα καθορίσει την φυσιογνωμία της περιφέρειας το 2020.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις σημερινές και μελλοντικές γενιές της Πελοποννήσου, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να δώσουμε από κοινού τη μεγάλη μάχη της ανατροπής και της αναδημιουργίας. Με Ειλικρίνεια και Τόλμη εγκαταλείπουμε κάθε προσωπική ιδιοτέλεια και υποτασσόμαστε στην ανάγκη για την συνένωση όλων των υγιών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων, προς τις οποίες απευθυνόμαστε. Για να αλλάξει σελίδα η Πελοπόννησος.

Αφήνουμε πίσω όσα μας χωρίζουν και προσηλωνόμαστε σε όσα μας ενώνουν. Στις κοινές μας αγωνίες για τους πολίτες της Πελοποννήσου και τους κοινούς στόχους, για Πρόοδο, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Διαφάνεια. Στην προγραμματική μας σύγκλιση, για τα μεγάλα προβλήματα της περιφέρειας.

Μπάμπης Βακαλόπουλος
Δημοκρατική Αριστερή Συνεργασία Πελοποννήσου

Γιώργος Δέδες
Πελοποννησιακή Συνεργασία – Πράξη Ανάπτυξης

Προηγούμενο άρθροΜαθήματα Δημοκρατίας από τον «Δημοκράταρο Νεοδημοκράτη Αυτοδιοικητικό» του συνδυασμού του Υποψ. Δημάρχου Β. Νανόπουλου , Χρ. Κορδώση
Επόμενο άρθροΟδ. Βουδούρη: «Στη δικαιοσύνη θα λογοδοτήσει ο υβριστής, συκοφάντης και πολιτικά δειλός Π. Τατούλης» (video)