Αρχική Χωρίς κατηγορία Νίκος Σταυρέλης: Αναθεωρώ και συστρατεύομαι με τον Αλέκο Πνευματικό

Νίκος Σταυρέλης: Αναθεωρώ και συστρατεύομαι με τον Αλέκο Πνευματικό

Ο συνδυασμός «ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» και ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουν την κάθοδο στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίου Νικόλαου Σταυρέλη.
Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του:
Κόρινθος, 26/04/2014Αγαπητοί συνδημότες,
Σε 20 περίπου ημέρες έχουμε δημοτικές εκλογές για την πενταετία 2014 – 2019.
Δεν σας κρύβω ότι είχα προσανατολιστεί να μην θέσω εκ νέου υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κορινθίων.
Θεωρούσα ότι η τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε 3 συνεχόμενες τετραετίες (από το 2002) ήσαν αρκετές. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, από την άμισθη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, να δημιουργήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το νέο μεγάλο ισχυρό ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ.
Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι τα καταφέραμε.
Όμως:
– Η πίεση του Δημάρχου Αλέξανδρου Πνευματικού και του συνόλου των συναδέλφων της παράταξης μας «ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ» που τόσα χρόνια μαζί πορευτήκαμε.
– Η συγκινητική στήριξη των ψηφοφόρων μου, αλλά και απλών πολιτών σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου μας και η παρότρυνσή τους να μην εγκαταλείψω την προσπάθεια που όλοι μαζί αρχίσαμε.
– Το γεγονός ότι ο Δήμος θα πρέπει να είναι έτοιμος για άμεση υλοποίηση των χρηματοδοτούμενων έργων της Προγραμματικής Περιόδου 2014 – 2020 και αυτό απαιτεί έμπειρη Δημοτική Αρχή.
– Το γεγονός ότι είναι σε πλήρη δράση με ένα μεγάλο δίκτυο έργων υποδομών και ανάπτυξης που δεν τελειώνει στις προσεχείς εκλογές αλλά πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς εμπόδια και προσχώματα.
Με υποχρεώνουν να αναθεωρήσω τις απόψεις μου και να συστρατευτώ στον αγώνα του Αλέξανδρου Πνευματικού και των συναδέλφων μου της «ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» θέτοντας την υποψηφιότητά μου στην κρίση του ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ για μια όμορφη ΚΟΡΙΝΘΟ και ένα πλούσιο και αναπτυγμένο ΔΗΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Σταυρέλης