Αρχική Ν. Μεσσηνίας Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας με αφορμή τη διεξαγωγή του...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας με αφορμή τη διεξαγωγή του 14ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας με αφορμή τη διεξαγωγή του 14ου Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας

Το Σάββατο (26/4) από τις 17.15 μέχρι και το τέλος του αγώνα θα διακόπτεται τμηματικά η κυκλοφορία των οχημάτων από την αφετηρία του αγώνα στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και στις οδούς Αριστομένους, Ψαρών (παράλληλα με το πάρκο Σιδηροδρόμων), Μιαούλη, Τσαμαδού, Ναυαρίνου και αντίστροφα μέχρι τον τερματισμό και πάλι στην κεντρική πλατεία.

Για άλλη μία χρονιά ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ) σε συνεργασία με τοπικούς φορείς διοργανώνει το Σάββατο 26 Απριλίου τον 14ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10,000 μ.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

“Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) και με την συμπαράσταση του Δήμου Καλαμάτας, της Περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνει τον 14ο ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 10.000 μ. το ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 και ώρα 18:30 μ.μ. για ενήλικες δρομείς και 2.000μ για παιδιά και γονείς.

Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας περιπατητών με ώρα έναρξης 18.00 για όσους θέλουν ν’ απολαύσουν την διαδρομή και τον αγώνα διαφορετικά.
Η διαδρομή γρήγορη επίπεδη με τα 8 από τα 10 km να κινούνται παραλιακά. Αφετηρία θα δοθεί από την κεντρική πλατεία, αναστροφή τέρμα παραλιακής στο 5km ξενοδοχείο Φιλοξένια και τερματισμό ξανά στην κεντρική πλατεία.

14ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΠΡΟΚΛΗΣΗ – ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ πρώην ΚΕ.ΚΥ.ΚΑ. με Α

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10.000μ.
Σε όλους όσους τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και τοπικά προϊόντα.
Θα υπάρχουν κατηγορίες ανά 10ετία, κληρώσεις δώρων για παιδιά αλλά & για μεγάλους.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ & ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ ΤΟΥΣ.
Αγώνας 10.000μ Έναρξη εγγραφών 3/4/14

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sdym.gr, θα γίνονται δεκτές έως την Πέμπτη24/04/14

ΠΡΟΣΟΧΗ: Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους και το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5€, από τη γραμματεία του αγώνα μέχρι τις 18:00μ.μ. για τους περιπατητές δεν χρειάζεται αντίτιμο και εγγραφή θα πάρουν τον αριθμό από την γραμματεία .
Έσοδα θα διατεθούν στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.Καλαμάτας ( Κέντρο φυσικής Ιατρικής αποκατάστασης) πρώην ΚΕ.ΚΥ.ΚΑ. με Α

Αγώνας 2.000μ για παιδιά
Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.