Αρχική Χωρίς κατηγορία Η Δημοσκόπηση της VPRC και του «ΣΗΜΕΡΑ» για το Δήμο...

Η Δημοσκόπηση της VPRC και του «ΣΗΜΕΡΑ» για το Δήμο Ναυπλίου, αποκαλύπτει : ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΨΗΦΙΖΕΙ Δ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ

Στο 63% «σκαρφαλώνει» η δημοτικότητα του Νυν Δημάρχου

Ανέλαβε σχεδόν στα μισά της δημαρχιακής θητείας από τον Π. Αναγνωσταρά, κατόρθωσε όμως να κερδίσει τους πολίτες. Ο νυν Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος καταγράφει υψηλότατα ποσοστά στην Δημοσκόπηση της VPRS για το Δήμο Ναυπλίου που διενεργήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «ΣΗΜΕΡΑ» , τόσο σε επίπεδο δημοτικότητας του προσώπου όσο και σε πρόθεση ψήφου.
Στην πρόθεση ψήφου καταγράφει ποσοστό 34% έναντι 19,5% του Χρ. Γραμματικόπουλου ενώ και στον Β γύρο το ποσοστό είναι υψηλό, αγγίζει το 42% έναντι ενός 26% του Χρίστου Γραμματικόπουλου. Με την «μη αναγνωρησιμότητά τους αγωνίζονται οι Π. Κοκκινόπουλος, Μαργαρίτα Καραμολέγκου, Γιώργος Πινάτσης.
IMG_20140424_114128
Χαρακτηριστικό της μέτρησης που η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ παρουσιάζει στο σύνολό της, είναι το πρόβλημα με το οποίο οι υποψήφιοι έρχονται αντιμέτωποι και δεν είναι άλλο από την Ύδρευση – Παροχή ύδατος και αποχέτευση , πρόβλημα το οποίο συγκεντρώφνει ποσοστό 53%, με την καθαριότητα των κοινοχρήστων χώρων να ακολουθεί ως δεύτερο πρόβλημα, ασθμένοντας όμως με μόλις 17%
IMG_20140424_114102 (1)

Η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super απο τον εκπρόσωπο της vprc Βασίλη Μειδάνη, ενώ σχολιάστηκε απο τους δημοσιογράφους Πολύδωρο Δάκογλου και Σωτηρία Παπαδοπούλου.
Δημοσιεύεται δε αυτούσια στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ για λογαριασμό και της οποίας διενεργήθηκε