Αρχική Ν. Κορινθίας Το φυσάει και δεν κρυώνει το “χουνέρι” ο Υποψήφιος στον Αι Γιάννη!

Το φυσάει και δεν κρυώνει το “χουνέρι” ο Υποψήφιος στον Αι Γιάννη!

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νανόπουλος ο οποίος είχε «ξεχάσει» προφανώς τα έργα και τις ημέρες του ως Πρόεδρος Επιμελητηρίου , έργα και ημέρες που τάσσονταν κατά των συμφερόντων του χωριού του Αγίου Ιωάννου!

Ξεχνώντας λοιπόν τις νομικές ενέργειες που είχε κάνει ο Πρόεδρος ως Επιμελητήριο κατά των κατοίκων που αντιδρούσαν στην ένταξη της περιοχής τους σε καθεστώς λατομικής ζώνης, προγραμμάτισε προεκλογική συγκέντρωση στο εν λόγω χωριό και μάλιστα σε καφετέρια της οποίας οι ιδιοκτήτες είχαν εκφράσει την επιθυμία να είναι υποψήφιοι με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Το μαθαν όμως οι υπόλοιποι κάτοικοι και «σήκωσαν επανάσταση!»

Θυροκόλλησαν στην εν λόγω καφετέρια πως ο υποψήφιος και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου είναι ανεπιθύμητος!

Και πώς να μην είναι!
Οι δε επιθυμούντες να είναι υποψήφιοι, κακήν κακώς «τα μάζεψαν», δεν είναι και λίγο να χεις απέναντί σου όλο το χωριό και ψήφο στας εκλογάς να μην βρείς ούτε και της οικογένειας σου!!!

Τα.. μαντάτα φτάσαν και στ αυτιά του υποψηφίου που τα καλά του είχε φορέσει για να πάει στον Αι Γιάννη με αποτέλεσμα; Να μείνει με την χαρά ωσάν την νύφη πους τολίστηκε και έμεινε!
Τα χε ξεχάσει βλέπετε ο κυρ – Υποψήφιος τα πραχθέντα ως πρόεδρο στου Επιμελητηρίου ή… ήθελε να τα ξεχάσει νομίζοντας πως και οι κάτοικοι ξεχάσανε!

Οι Αι Γιαννιώτες όμως μνήμη ελέφαντα έχουν και ανεπιθύμητο έχρισαν το Νανόπουλο στον Αι Γιάννη όπως είχε κάνει και ο Θωμάς ο Θωμαίδης στην Έλσα Παπαδημητρίου!

Και το χειρότερο;

Έχασε και τους υποψήφιους αφού… μετά από τα γεγονότα, μάλλον οι επιθυμούντες να κετέλθουν ως υποψήφιοι κάνουν δεύτερες , μην σας πω και τρίτες σκέψεις!

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΑΣΧΑ!