Αρχική Ν. Κορινθίας Ο Νίκος Σταυρέλης απαντάει στις κατηγορίες του Βασίλη Νανόπουλου, σχετικά με το...

Ο Νίκος Σταυρέλης απαντάει στις κατηγορίες του Βασίλη Νανόπουλου, σχετικά με το αίτημα του δήμου Κορινθίων να συμπεριλάβει τη διώρυγα του Ισθμού εντός των ορίων του νέου Καλλικρατικού δήμου Κορίνθου

Στις βολές που εκτοξεύει ο υποψήφιος δήμαρχος Κορινθίας , Βασίλης Νανόπουλος, εναντίον του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου, Νίκου Σταυρέλη, απαντάει ο δεύτερος, υποστηρίζοντας ότι είτε ανημέρωτος ο κ. Νανόπουλος είναι, είτε εσκεμμένα προσπαθεί να κατηγορήσει τον ίδιο, αφού το ζήτημα της αντιπαράθεσης είναι αναληθές και πιθανώς εσκεμμένα παραπλανητικό, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Σταυρέλη.

Η αδικία σε βάρος της πρωτευούσης του νομού Κορίνθου σχετικά με την επέκτασή της ανατολικά των ορίων μέχρι τον Ισθμό με την ψήφιση του Καλλικράτη στη Βουλή, έχει σταθεί η αφορμή για την αντιπαράθεση μεταξύ των δύο κυρίων, του Βασίλη Νανόπουλου, υποψήφιου δημάρχου για το δήμο Κορινθίων και Νίκο Σταυρέλη, πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση στο Δημαρχείο Κορίνθου την 29η Απριλίου 2010 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Νικολάου Σταυρέλη, ο οποίος εκείνη την ημέρα υπέβαλλε την παραίτησή του ελπίζοντας ότι αυτή η πολιτική του πράξη θα αφύπνιζε τους βουλευτές του νομού Κορινθίας (τον Κορίνθιο Υπουργό κ. Πάνο Μπεγλίτη, τους Κορίνθιους βουλευτές κα Κατερίνα Φαρμάκη, κ. Άγγελο Μανωλάκη και κ. Κώστα Κόλλια) και κατ’ επέκταση την Κυβέρνηση, έτσι ώστε να αλλάξουν τα όρια της διώρυγας και να ξαναγίνει η διώρυγα του Ισθμού κομμάτι του νέου διευρυμένου δήμου Κορινθίων.

Δείτε το βίντεο σε λίγο…