Αρχική Ν. Αρκαδίας Το παράρτημα Τρίπολης του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για ακόμη...

Το παράρτημα Τρίπολης του εθελοντικού οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για ακόμη μια χρονιά, λειτουργεί πασχαλινό παζάρι για τα παιδιά (video)

Tο “χαμόγελο του παιδιού” προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, στο πασχαλινό παζάρι που πραγματοποιεί στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, πάντα σε προσιτές τιμές, ενισχύοντας τις δράσεις και το έργο του οργανισμού. Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ετοίμασαν με αγάπη και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα καθώς και χειροποίητα κοσμήματα & κατασκευές. Στα παζάρια θα υπάρχουν επίσης και πασχαλινά σοκολατένια αυγά, πασχαλινά ανοιξιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού. Το bazaar του «Χαμόγελου του παιδιού», στεγάζεται στην κεντρική πλατεία Τρίπολης, από την Κυριακή των Βαΐων 13 Απριλίου έως και την Μ. Παρασκευή 18 Απριλίου και θα λειτουργεί τις ώρες: Κυριακή των Βαΐων 11:00 π.μ. έως 7:00 μ.μ., Μ. Δευτέρα – Μ. Πέμπτη: 10:00 π.μ. έως 2:30 μ.μ. & 5:30 μ.μ. έως 9:00 μ.μ.,Μ. Παρασκευή: 10:00 π.μ. έως 6:00 μ.μ.

Δείτε το βίντεο…

Προηγούμενο άρθροΜετά την Κορινθία και την Μεσσηνία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό “Πελοπόννησος Πρώτα” Οδυσσέας Βουδούρης παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας
Επόμενο άρθροΤον πρώτο κορμό των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων και του αντιπεριφερειάρχη και στο νομό Αργολίδας παρουσίασε σήμερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, επικεφαλής του συνδυασμού “Πελοπόννησος Πρώτα” (video)