Αρχική Ν. Αρκαδίας Μετά την Κορινθία και την Μεσσηνία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον...

Μετά την Κορινθία και την Μεσσηνία ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τον συνδυασμό “Πελοπόννησος Πρώτα” Οδυσσέας Βουδούρης παρουσίασε το ψηφοδέλτιό του για την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Οδυσσέας Βουδούρης ανακοίνωσε επίσημα τις υποψηφιότητες του αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων που θα μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της περιφερειακής ενότητας Αρκαδίας, τονίζοντας ότι ο λόγος που οι υποψήφιοι ανακοινώνονται τμηματικά είναι επειδή ο συνδυασμός καταρτίζεται όχι με κομματικά ή παραταξιακά κριτήρια αλλά ύστερα από διαβούλευση, που απαιτεί ένα μικρό βάθος χρόνου, ώστε ο τελικός συνδυασμός να περιλαμβάνει πρόσωπα από τον προοδευτικό χώρο, την αριστερά και την οικολογία.

Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας θα είναι ο δικηγόρος Τάκης Γατσόπουλος.

Τα ονόματα των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού σε Αρκαδία είναι τα εξής:

1. Σαράντος Αλεξανδρής. Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, μέλος του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, εργάζεται στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης.

2. Ράνια Δεληγιάννη. Έμπορος, έχει σπουδάσει Οικονομικές επιστήμες και δραστηριοποιήθηκε στο γυναικείο κίνημα και σε πολιτιστικές πρωτοβουλίες. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

3. Πέτρος Ζούνης. Εκπαιδευτικός στα Τρόπαια Γορτυνίας, με έντονη συνδικαλιστική δράση στο φοιτητικό κίνημα. Για 12 χρόνια δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Τροπαίων και πρόεδρος του Δ.Σ. και αντιδήμαρχος στον δήμο Γορτυνίας.

4. Σωτήρης Λάτσης. Συνταξιούχος. Ενεργό μέλος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος, ιδρυτικό μέλος του συλλόγου φοιτητών στην Πάντειο Σχολή το 1972-73. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Βόρειας Κυνουρίας 2003-2006. Επί 12 χρόνια ήταν πρόεδρος της κοινότητας Καστάνιτσας.

5. Αθανασία Μάντη. Φοιτήτρια στο ΤΕΙ Ιωαννίνων, από την Μεγαλόπολη. Μέλος της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

6. Ντίνα Μπόζου. Ιδιωτική υπάλληλος, πρόεδρος του συλλόγου ιδιωτικών υπαλλήλων Τρίπολης. Δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Αρκάδων Οικολόγων.

7. Βασίλης Τσίρμπας. Συνταξιούχος. Διετέλεσε γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας και ήταν δύο φορές υποψήφιος βουλευτής με τον Συνασπισμό.

8. Ζαχαρούλα Σαρρή. Παιδίατρος. Υπηρέτησε 35 χρόνια το ΕΣΥ, κατοικεί στο Λεωνίδιο Κυνουρίας.