Αρχική Χωρίς κατηγορία «Το super έχει δώσει τις εξετάσεις του κ. Νανόπουλε!»

«Το super έχει δώσει τις εξετάσεις του κ. Νανόπουλε!»

Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ super tv αναγκάζεται να προβεί σε δημόσια ανακοίνωση – τοποθέτηση μετά τα όσα δημόσια καταμαρτυρεί εναντίον της ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων και πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βασίλης Νανόπουλος.

Σε δελτίο τύπου που εξεδόθη από την πλευρά του για την απουσία του και την αιτιολόγησή της στην εκπομπή που το super μετέδωσε ΖΩΝΤΑΝΑ το βράδυ της Παρασκευής φιλοξενώντας τους Υποψηφίους Δήμαρχους ( τους περισσότερους εξ αυτών), προβαίνει σε ανακρίβειες και μια αήθη επίθεση στον σταθμό η οποία προφανώς πηγάζει από την δική του σύγχυση και αδυναμία να καταρτίσει το πρόγραμμα των εμφανίσεων του.

Ο κ. Νανόπουλος προσεκλήθη μέσω γραπτής προσκλήσεως στο email του, αφού η τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του κατέστη αδύνατη, την Τετάρτη το μεσημέρι. Ανάλογο email αλλά και τηλεφωνήματα επαναλήφθησαν την Πέμπτη το μεσημέρι και αναλόγως την Παρασκευή.
ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ!
Η αναφορά του πως εγκαίρως είχε ενημερώσει για την διενέργεια έτερης τηλεοπτικής εκπομπής σε έτερο σταθμό την ίδια ώρα είναι αναληθής και προκαλεί ερωτηματικά ο λόγος που τον ωθεί να επικαλεστεί κάτι τέτοιο!
Οκ. Νανόπουλος έσπευσε 15 μόλις λεπτά πριν από την έναρξη της εκπομπής στο super το βράδυ της Παρασκευής να αποστείλει απαντητικό email στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απουσίας του, απάντηση η οποία ανεγνώσθη στην έναρξη της εκπομπής και σχολιάσθηκε από τους παρευρισκομένους υποψηφίους.
Ο κ. Νανόπουλος ,την εν λόγω απάντηση τροποποίησε την επομένη το πρωί και απέστειλε στα ΜΜΕ υποπίπτοντας σε σωρεία λαθών τα οποία λειτουργούν ως «μπούμερανγκ» για τον ίδιον και τον εκθέτουν. Μιλά για «πολιτικά και επικοινωνιακά τερτίπια στα οποία δεν θέλησε να γίνει συνεργός και τα οποία –λέει στην ανακοίνωσή του- φάνηκαν εκ του αποτελέσματος πως ήθελαν να κάνουν ο κ. Πνευματικός και το κανάλι super.

Μήπως τα «τερτίπια» είναι του ιδίου όμως;
• Εγκαλεί έναν σταθμό ο οποίος έχει σε όλες τις εκλογικές περιόδους δώσει τις εξετάσεις του με επιτυχία.
• Έναν σταθμό ο οποίος δεν δίστασε να μπει στα βαθιά νερά των δημοσκοπήσεων από το 2006,(τον κύριο Σεφερτζή αρχικά και έπειτα τον κ. Γεράκη) να δημοσιοποιήσει αποτελέσματα και να δικαιωθεί από την εκάστοτε κάλπη.
• Έναν σταθμό ο οποίος έχει στο διάβα των χρόνων αποδείξει την εγκυρότητά του και την τήρηση των κανόνων της δημοσιογραφικής δεοντολογίας
• Έναν σταθμό ο οποίος μεταδίδει – ως οφείλει και ως επιβάλει η οδηγία του ΕΣΡ- ζωντανές τηλεοπτικές συζητήσεις ούτως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης του οποιουδήποτε επιθυμεί να την πράξει.

Ο κ. Νανόπουλος στέκεται στην ανακοίνωσή του «υπέρμαχος του δημοκρατικού διαλόγου και των συζητήσεων με τους έτερους υποψήφιους τους οποίας τιμά». Είναι ο ίδιος όμως που τον αρνήθηκε το βράδυ της Παρασκευής προβάλλοντας δικαιολογίες για την συμπεριφορά του Δημάρχου η οποία εν τέλει δεν αφορούσε ούτε τον σταθμό ούτε και τους έτερους προσκεκλημένους.

Και είναι ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΌ το λιγότερο να αναφέρει πως : τους τιμά και είναι πάντα πρόθυμος να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε τηλεοπτική συζήτηση μαζί τους σε κανάλια που τηρούν τη στοιχειώδη δεοντολογία.»
Οι ίδιοι άλλωστε οι συνυποψήφιοι του δήλωσαν από αυτήν του την συμπεριφορά ΠΡΟΣΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ.
Ο Βασίλης Νανόπουλος επέλεξε να απουσιάσει από την πρώτη τηλεοπτική ΖΩΝΤΑΝΗ συζήτηση των υποψηφίων για το Δήμο Κορινθίων έχοντας τη γνώση πως η εν λόγω εκπομπή είχε ώρα έναρξης όχι τις 22:00 το βράδυ αλλά τις 20:30.
Επέλεξε να αποφασίσει μόνος του πως «δεν θα τηρηθεί η στοιχειώδης δεοντολογία»
Επέλεξε ο ίδιος να είναι «απών» στην 1η δημόσια συζήτηση όλων των Υποψηφίων.

Προτίμησε τα «ήσυχα νερά» μιας ακόμα προσωπικής δικής του συνέντευξης .
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙ

ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΝΑΝΟΠΟΥΛΕ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ Η «ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ».

Την περασμένη Παρασκευή, δυο τηλεοπτικοί σταθμοί η ΗΛΕΚΤΡΑ και το TOP CHANNEL μετέδωσαν ακριβώς την ίδια ώρα 22:00 το βράδυ, δική σας συνέντευξη (ποια ήταν μαγνητοσκοπημένη άραγε και ποια ζωντανή;).
Εκείνη η παράλληλη μετάδοση δεν σας πείραξε; Δεν ήταν αντιδεοντολογική; Έφταιγαν και εκεί τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι ή μήπως εσείς που δεν μπορείτε να οργανώσετε τις τηλεοπτικές σας εμφανίσεις;

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος – έχοντας εμφανώς χάσει την ψυχραιμία του – επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις κάνοντας λόγο για «στρατευμένα – γνωστά για την λάσπη τους πλέον – ΜΜΕ.»
Ο κ. Νανόπουλος οφείλει να τα κατονομάσει ειδάλλως είναι ένας απλός συκοφάντης!

Το super και σε αυτήν την εκλογική περίοδο θα σταθεί με ήθος, αξιοπρέπεια και δεοντολογία έναντι όλων των υποψήφιων που διεκδικούν το οιονδήποτε αξίωμα.
Χωρίς αποκλεισμούς όπως κάνει πάντα!
Οι συζητήσεις θα είναι παρουσία όλων των υποψηφίων , ζωντανές και όχι διπλά d-bate τα οποία υποβαθμίζουν τις έτερες υποψηφιότητες και «δημιουργούν τεχνηέντως φαβορί».

Το αποτέλεσμα θα μας δικαιώσει για ακόμα μια φορά !

ΥΓ: Το super δεν απολογείται για την συμπεριφορά κανενός υποψηφίου. Για 20 και πλέον έτη κρίνεται καθημερινά από τον κόσμο και παραμένει ψηλά στην συνείδηση και προτίμησή του.
Οι Υποψήφιοι απολογούνται και κρίνονται για την συμπεριφορά τους .Μένει να δουν το αποτέλεσμα….