Αρχική Ν. Αργολίδος Συνάντηση των “Ενωμένων Πολιτών Τολού” με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων για νερό και...

Συνάντηση των “Ενωμένων Πολιτών Τολού” με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων για νερό και βιολογικο

Βρεθήκαμε στο γραφείο του Δημάρχου για να συζητήσουμε την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν νερό-ύδρευση και την πορεία των εργασιών για το ζήτημα του Βιολογικού.

ΝΕΡΟ: Τα πιεστικά (booster) έχουν τοποθετηθεί, αλλά εκρεμεί η αδειοδότηση απο τη Δ.Ε.Η. για ρεύμα υψηλής τάσης. Οπως μας ενημέρωσαν, η δοκιμή θα γίνει αυτή ή πιθανότερα την άλλη Τρίτη, έπειτα απο πρόταση του Δημάρχου. Ο Τεχνικός διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. μας διαβεβαίωσε οτι εφόσον τα πιεστικά λειτουργήσουν σύμφωνα με το σχεδιασμό δεν θα χρειαστεί να “πέσουν” οι γεωτρήσεις στο δίκτυο ύδρευσης. Επίσης μεταφέραμε τη πρόταση για δημιουργία αποθηκευτικής δεξαμενής στο “Καμινάκι” η οποία βρήκε σύμφωνο τον τεχνικό διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.. Μετέπειτα ο Δήμαρχος δήλωσε πως θα έχει επικοινωνία με τον Τοπάρχη, ώστε αυτή η πρόταση να περάσει απο τοπικό συμβούλιο.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ: Μιλήσαμε με τον τεχνικό Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. σχετικά με τη πρέσα και όπως μας δήλωσε αναμένεται να δημοσιευτεί στο Φ.Ε.Κ., ώστε να προχωρήσει η διαδικασία του διαγωνισμού. Απο κει και πέρα, βάση του χρονοδιαγράμματος και αφού δεν υπάρξουν κωλύματα και ενστάσεις επι της διαδικασίας, το έργο θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Μαΐου, σύμφωνα με τα λεγόμενα τους. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις και θα ενημερώνουμε, για το αν τα πράγματα προχωρούν σύμφωνα με αυτά που ειπώθηκαν απο το Δήμαρχο και τον Τεχνικό Διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΛΟΥ

Προηγούμενο άρθροΑναφορά Μηταράκη στο έργο της μαρίνας Ναυπλίου
Επόμενο άρθροΓια το Πανεπιστήμιο και τις ευρωεκλογές συζήτησαν Σμυρνιώτης και Παπαθεοδώρου