Αρχική Χωρίς κατηγορία “Γυμνός” ο Βασιλιάς! Σκληρή κριτική Δέδε στον απολογισμό Τατούλη

“Γυμνός” ο Βασιλιάς! Σκληρή κριτική Δέδε στον απολογισμό Τατούλη

Η προεκλογική συγκέντρωση του απερχόμενου Περιφερειάρχη στην Τρίπολη με θέμα τον απολογισμό και την προοπτική της πορείας του, δεν δικαίωσε σε καμία περίπτωση τον βαρύνοντα τίτλο της.

Με κυρίαρχη την γενική πολιτικολογία, ο κ. Τατούλης και το επικοινωνιακό του σύστημα προσπάθησαν να συνθέσουν μια μαγική εικόνα. Χωρίς καταγραφή οικονομικών αποτελεσμάτων της διακυβέρνησής του. Χωρίς αναφορά στις προσωπικές δεσμεύσεις που είχε αναλάβει ως Περιφερειάρχης σε όλη τη διάρκεια της θητείας του. Χωρίς «δια ταύτα» για το πολιτικό αεροδρόμιο Τρίπολης, το Μουσείο της Σπάρτης, το φράγμα της Κελεφίνας, τον Ανάβαλο και την είσοδο της Αργολίδας, το δημοπρατήριο αγροτικών προϊόντων και τον προαστιακό, το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, τα λιμάνια Καλαμάτας, Κορώνης και Κυπαρισσίας και όσα άλλα είχε ο ίδιος εξαγγείλει από το 2011 έως σήμερα.
Χωρίς καμία νέα πρόταση για την προοπτική της επόμενης μέρας και καμία προγραμματική δέσμευση για την επόμενη πενταετία, προφανώς ο κ. Τατούλης αναζητεί «εν λευκώ» εξουσιοδότηση από τους πολίτες για ένα νέο κύκλο αυτοσχεδιασμού και επικοινωνιακών πυροτεχνημάτων. Ο σκοπός της συγκέντρωσης δεν ήταν να αποδώσει λογαριασμό στους πολίτες της Πελοποννήσου για το έργο του, αλλά να οργανώσει μια επικοινωνιακού χαρακτήρα προεκλογική φιέστα. Ίσως γιατί ο Περιφερειάρχης νιώθει πιο ασφαλής στο περιβάλλον των φίλων του και των χειροκροτητών του, παρά απέναντι στους πολίτες και τα προβλήματά τους.
Γίνονται από την πρώτη στιγμή κατανοητές με τον πιο καθαρό τρόπο οι μεγάλες διαφορές που έχουμε με την παράταξη του κ. Τατούλη για τον ρόλο και την ουσία της Αυτοδιοίκησης και της Περιφέρειας. Εμείς δεν φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια, γιατί η αλήθεια δεν μας τρομάζει. Και άμεσα, θα γίνει πιο ορατή αυτή η διάκριση, με τη δημόσια κατάθεση της διακήρυξης των αρχών, των στόχων μας και του προγράμματος μας.