Αρχική Χωρίς κατηγορία Υποψήφιος με το “ΠΟΤΑΜΙ” ο Σπυρος Καχριμάνης!

Υποψήφιος με το “ΠΟΤΑΜΙ” ο Σπυρος Καχριμάνης!

Πριν απο λίγο μεταδόθηκε η είδηση για την ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων του Σταυρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού. Ανάμεσα σε αυτά τα ονόματα είναι και ένας Πελοποννήσιος, ένας αγρότης όπως αναφέρθηκε ο Σπυρος Καχριμάνης.
Ο Σπύρος να υπενθυμίσουμε επιμελείτο μέχρι και πρόσφατα την εκπομπή “ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ” στην τηλεόραση του super.
Να του ευχηθούμε πολύ καλή επιτυχία

Το ρεπορτάζ στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, ο γιος του Λεωνίδα Κύρκου, Μίλτος, ο πρώην πολίστας Γιώργος Μαυρωτάς και ο αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας περιλαμβάνονται μεταξύ των υποψηφίων

Όλο και πλησιάζουν οι μέρες που οι κάλπες σε ολόκληρη την Ευρώπη θα ανοίξουν προκειμένου οι πολίτες να εκλέξουν εκείνους που θα αποτελέσουν τη νέα σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και σταδιακά τα κόμματα ανακοινώνουν τους υποψήφιους των εκάστοτε συνδυασμών.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα πρώτα 22 ονόματα που θα στελεχώσουν το Eυρωψηφοδελτiο του Σταύρου Θεοδωράκη στο «Ποτάμι».

Οι υπόλοιποι 20 υποψήφιοι θα ανακοινωθούν αφού μελετηθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις που κάνουν οι πολίτες μέσω της ιστοσελίδας topotami.gr.

Μεταξύ άλλων, υποψήφιοι με το κόμμα θα είναι ο Μίλτος Κύρκος, γιος του Λεωνίδα Κύρκου, ο Γιώργος Γραμματικάκης, καθηγητής, ο Γιωργος Μαυρωτάς, ολυμπιονίκης και πρώην αρχηγός της Εθνικής Πόλο, ο Δημήτρης Κουρέτας αντιπρύτανης του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο Νίκος Ορφανός, ηθοποιός, και ο δικηγόρος Σταύρος Τσακυράκης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει ξεκαθαρίσει πως δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής. Κεντρικό σύνθημα του συνδυασμού είναι «πολιτική χωρίς κομματικό παρελθόν».