Αρχική Χωρίς κατηγορία Χώρισαν οι δρόμοι του Τατούλη με τους «4» – Δεν παραιτούνται και...

Χώρισαν οι δρόμοι του Τατούλη με τους «4» – Δεν παραιτούνται και ετοιμάζουν αποκαλύψεις!

Οριστικό είναι το «διαζύγιο» ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη με τους «4» (και όχι μόνο) διαφωνούντες της παράταξής του (Δέδες, Πουλοκέφαλος, Πουλάς και Αλευράς).
Αυτό ήταν το αποτέλεσμα 4ωρης συνάντησης που έγινε τη Δευτέρα στην Τρίπολη.
Παρά τις προσπάθειες του Περιφερειάρχη να ζητήσει βελούδινο διαζύγιο από τους «4», εκείνοι αρνήθηκαν και δήλωσαν αποφασισμένοι να αποχωρήσουν από την παράταξη.
Προσπάθεια για να μην υπάρξει ρήξη, έκαναν και οι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες με τον Απόστολο Παπαφωτίου κατά πληροφορίες να αναφέρει ότι «δεν θα μας ήξερε κανείς αν δεν ήταν ο Τατούλης».
Οι «4» δεν πρόκειται να κάνουν πίσω, έχουν πάρει οριστική απόφαση να φύγουν και συνάμα να παραμείνουν στις θέσεις του, αφού δεν έχουν πρόθεση να παραιτηθούν.
Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι τις αμέσως επόμενες δύο μέρες θα δοθεί συνέντευξη τύπου από τους «4» όπου αναμένεται να προβούν σε σοβαρές αποκαλύψεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.
Παράλληλα, πληροφορίες κάνουν λόγο για έναρξη δημοσκόπησης από την εταιρεία MARC, που είχε προαναγγείλει το TVSuper. Στη δημοσκόπηση θα μετρηθούν και αντιπεριφερειάρχες και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες με την πλευρά Τατούλη θα μπουν στο ερωτηματολόγιο ως αντιπεριφερειάρχες η Ντίνα Νικολάκου στη Μεσσηνία, ο Βαγγέλης Γιαννακούρας στην Αρκαδία και ο Τάσος Χειβιδόπουλος στην Αργολίδα.
Επίσης, θα μετρηθεί και το αυτοδιοικητικό ψηφοδέλτιο που θα κάνει σύντομα την εμφάνισή του στο προεκλογικό σκηνικό των περιφερειακών εκλογών.
Σε κάθε περίπτωση, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και τα επόμενα 24ωρα θα είναι πολύ κρίσιμα!