Αρχική Χωρίς κατηγορία Γιάννης Μανώλης στο super : Δέχομαι πιέσεις να μην είμαι υποψήφιος

Γιάννης Μανώλης στο super : Δέχομαι πιέσεις να μην είμαι υποψήφιος

Το σύστημα απέναντι είναι πολύ ισχυρό, όσο ισχυρό όμως είναι τόσο θόρυβο θα κάνει όταν γκρεμιστεί και θα γκρεμιστεί!

– «Δεν θα γίνει το κέφι αυτών που θα ήθελαν να μην είμαστε παρόντες , που Θα ήθελαν το σύστημα που ελέγχει την περιφέρεια σήμερα να την ελέγχει και αύριο το πρωί» διεμήνυσε από τηνεκπομπής «Πρόσωπο με Πρόσωπο» ο Γιάννης Μανώλης το βράδυ της Πέμπτης
-Ανακοινώνει την Τετάρτη από την έδρα της Περιφέρειας , την Τρίπολη, την κάθοδό του στις εκλογές και απευθύνει γενικό προσκλητήριο, ακόμα και προς εκείνους που «ξύπνησαν τώρα» από το συνδυασμό Τατούλη και θέλουν να εναντιωθούν στο σύστημα!

Της Χριστίνας Τσιορωτά
Την Τετάρτη ανακοινώνει από την έδρα της Περιφέρειας, την Τρίπολη, την κάθοδό τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη ο Γιάννης Μανώλης. Η ανακοίνωση γίνεται στον απόηχο των σεναρίων που ήθελαν να «κάνει πίσω» ένεκα πιέσεων αλλά και έλειψης κονδυλίων για την διεξαγωγή του προεκλογικού αγώνα. Ο Γιάννης Μανώλης, καλεσμένος του Τριαντάφυλλου Σωτηρόπουλου και της Εκπομπής «Πρόσωπο με Πρόσωπο» η οποία προβλήθηκε στην τηλεόραση του super το βράδυ της Πέμπτης και είναι διαθέσιμη και στο peloponnisosnes.gr ,απάντησε ευθαρσώς και στα δυο παραδεχόμενος και πως χρήματα δεν έχει «Το ότι δεν έχω λεφτά είναι γνωστό. Δεν θα εκλεγεί αυτός που θα έχει τα περισσότερα λεφτά. Αλλιώς θα έχανα με 100-0! Αυτό που μετράει είναι η πίστη, η ψυχή, η προσπάθεια και τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν αυτήν την προσπάθεια. Αυτοί που ονειρεύονται ότι δεν θα είμαι υποψήφιος, ότι δεν θα αντέξω την πίεση, ότι δεν θα έχω να ξοδέψω λεφτά, θα διαψευστούν», αλλά και πως δέχεται πιέσεις για να μην θέσει υποψηφιότητα! «Πράγματι ισχύει ότι δέχομαι πιέσεις, πολλοί δεν θα ήθελαν να ασχοληθώ στα περιφερειακά πράγματα. Το ότι εγώ δεν καταλαβαίνω από πιέσεις το ξέρει ο κόσμος. Την ερχόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη πιθανώς θ ανακοινώσω από την έδρα της περιφέρειας τις αποφάσεις μου. Συζητώ με στελέχη που θα έχουν την δυνατότητα να αντέξουν την πίεση.»
«Αυτοί που ονειρεύονται ότι δεν θα είμαι υποψήφιος, ότι δεν θα αντέξω την πίεση, ότι δεν θα έχω να ξοδέψω λεφτά, θα διαψευστούν»

Ο Γιάννης Μανώλης κατέρχεται έχοντας απόλυτη γνώση του αντιπάλου που αντιμετωπίζει. Παραδέχεται πως το σύστημα είναι ισχυρό, διαμηνύει όμως πως και ο κρότος από την καταπόντιση του θα είναι αναλόγου δύναμης και ισχύος!«Κοντά μου μπορούν να έρθουν και αυτοί που ξύπνησαν αργά και θέλουν να αντιμετωπίσουν το σύστημα. Το προσκλητήριο είναι γενικό. Εγώ είμαι λαϊκός δεξιός, δεν έχω αλλάξει, αλλά και η ανεξαρτησία μου είναι γνωστή. Το προσκλητήριο που κάνω είναι κοινωνικό! Το σύστημα απέναντι είναι πολύ ισχυρό, όσο ισχυρό όμως είναι τόσο θόρυβο θα κάνει όταν γκρεμιστεί και θα γκρεμιστεί! Δεν θα γίνει το κέφι αυτών που θα ήθελαν να μην είμαστε παρόντες , που Θα ήθελαν το σύστημα που ελέγχει την περιφέρεια σήμερα να την ελέγχει και αύριο το πρωί.»