Αρχική Χωρίς κατηγορία Mεγαλειώδης Η καρναβαλική παρέλαση στη Κόρινθο παρά τη Βροχή – Μάγεψε ο...

Mεγαλειώδης Η καρναβαλική παρέλαση στη Κόρινθο παρά τη Βροχή – Μάγεψε ο Μάρκος Σεφερλής (video)

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικράτησαν κατά την διάρκεια του τριήμερου της αποκριάς στην Κόρινθο, σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι και πλήθος συμπολιτών μας έδωσαν το παρόν και συνέβαλαν με την παρουσία τους στις Καρναβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο της πόλης.
Στο μεγαλειώδες αυτό ξεφάντωμα κυρίαρχο ρόλο διαδραμάτισε, ντυμένος «Ελβις Πρίσλευ», ο συμπολίτης μας ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος με το ταλέντο του ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους που δεν σταματούσαν να φωτογραφίζονται μαζί του.
Ο Δήμος Κορινθίων θέλει να ευχαριστήσει για την αθρόα συμμετοχή, τα σχολεία , τους φορείς και τους συνδημότες μας, οι οποίοι συμμετείχαν στην επιτυχημένη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, με αποκορύφωμα την καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο της Κορίνθου.
Ηδη ο Δήμος Κορινθίων, έχει αρχίσει από σήμερα τις προετοιμασίες για την διοργάνωση του επόμενου καρναβαλιού του 2015, με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών όπου με τη συμμετοχή των μόνιμων κατοίκων το αποτέλεσμα των εορταστικών εκδηλώσεων να είναι ακόμη καλύτερο και αντάξιο των προσπαθειών που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή.

Δείτε το βίντεο…