Αρχική Χωρίς κατηγορία Από την Οικονομική επιτροπή ζητά τα στοιχεία για τα «μυθικά» ποσά της...

Από την Οικονομική επιτροπή ζητά τα στοιχεία για τα «μυθικά» ποσά της Μυθικής Πελοποννήσου ο Ν. Γόντικας

Ο Επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης προσφεύγει και στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε

Επανέρχεται με νέο αίτημα περι απόδοσης στοιχείων για τα ποσά που διατίθενται για να διαφημίσουν την μυθική Πελοπόννησο ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης. Ο Νίκος Γόντικας, αφού τα στοιχεία δεν εδόθησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου, απευθύνει σήμερα το αίτημα προς την Οικονομική Επιτροπή της οποίας προεδρεύει η κυρία Ντίνα Νικολάκου την οποίαν παρακολουθήσαμε στο Π.Σ να αγορεύει επι της ερωτήσεως Γόντικα για 18 και πλέον λεπτά, δίχως ωστόσο να δίνει απολύτως κανένα στοιχείο απο εκείνα που είχαν ζητηθεί, πατώντας επάνω στο ερώτημα “τι είστε κ. Γόντικα λογιστής και ζητάτε στοιχεία;”

Παράλληλα ο Επικεφαλής της λαικής συσπείρωσης γνωστοποιεί πως θα προσφύγει και στην εταιρία η οποία διαχειρίζεται τα κονδύλια αυτά την ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε

Η Επιστολή Γόντικα στην Οικονομική επιτροπή

Κα. Νικολάκου, Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 24-2-2014 και κατά τη συζήτηση σχετικής με την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου επερώτησης μου, δηλώσατε να προσφύγω στην Οικονομική Επιτροπή για να μου χορηγηθούν τα στοιχεία που ζητούσα.
Επανέρχομαι λοιπόν σε εσάς και ζητώ να μου χορηγηθούν κατά προμηθευτή ή πάροχο υπηρεσιών τα ποσά που διατέθηκαν για την τουριστική προβολή κατά τα έτη 2011-2012 και 2013 καθώς και το είδος της εργασίας που εκτελέστηκε.
Επίσης να χορηγηθούν φωτοαντίγραφα των προσφορών που παρουσιάσατε στην Οικονομική Επιτροπή για κάθε έργο ή υπηρεσία που αναθέσατε.
Τέλος σας γνωρίζω ότι, μετά την άρνηση και τη δική σας και του Περιφερειάρχη να δοθούν τα στοιχεία που ζητούσα για το τεράστιο ποσό των 5.897.200€ που διατίθενται από το ΕΣΠΑ μέσω της Πελοπόννησος ΑΕ για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας και την Μυθική Πελοπόννησο!!!
Θα προσφύγω στην Πελοπόννησο ΑΕ Αναπτυξιακή της Περιφέρειας και παρακαλώ όχι μόνο να μην παρεμποδιστεί να δοθούν τα στοιχεία, αλλά να δώσετε εντολή για την παροχή αυτών.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης

Νίκος Γόντικας