Αρχική Ν. Αρκαδίας Ο Τριαντάφυλλος, ο Σταύρος, η πρόκληση και… ο Σουλειμάν που έφαγε πόρτα!

Ο Τριαντάφυλλος, ο Σταύρος, η πρόκληση και… ο Σουλειμάν που έφαγε πόρτα!

Σ ένα ρόλο διαφορετικό από εκείνον που τον έχουμε συνηθίσει, θα δούμε τον Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, τον πολύπειρο και πολυπράγμων Τριαντάφυλλο Σωτηρόπουλο, την Κυριακή το απόγευμα.
Ο Τριαντάφυλλος δέχτηκε την πρόταση που του έγινε από το Δήμο Τρίπολης και τον Σταύρο Κουκάκη να παρουσιάσει το φετινό Τριπολίτικο καρναβάλι, ένας ρόλος «κόντρα» όπως και ο ίδιος παραδέχτηκε στην χθεσινή του παρουσία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super.
Οι.. υποσχέσεις που ο Τριαντάφυλλος έδωσε σε όλους όσους θα βρεθούν στο καρναβάλι, πολλές!
Καυστικά σχόλια, σάτιρα, πολύ – πολύ κέφι και… οι αιρετοί και πολιτικοί μας ας επιστρατεύσουν την καλύτερη διάθεσή τους ώστε να μην στεναχωρηθούν!
Ο Παρουσιαστής σήμερα της εκπομπής «Πρόσωπο Με Πρόσωπο» εκπομπή που προβάλλεται κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22:00 από το super, παρ ότι κλήθηκε δεν… αποκάλυψε την στολή που έχει επιλέξει!
Αποκάλυψε την ιδέα που απέρριψε, τον Σουλειμάν τον Μεγαλοπρεπή και υποσχέθηκε πως θα τον δούμε με ένα πιο… πνευματώδες κοστούμι!
Αναμένουμε λοιπόν την Κυριακή , αν και όλοι εμείς που γνωρίζουμε τον Τριαντάφυλλο χρόνια, θεωρούμε πως και σε αυτόν τον κόντρα ρόλο θα τα καταφέρει, παρουσιάζοντας ένα ακόμα πρόσωπο της πολυσχιδούς προσωπικότητάς του!

Τριαντάφυλλε πολύ καλή σου επιτυχία!

Χριστίνα Τσιορωτά