Αρχική Χωρίς κατηγορία Ετοιμάζεται η νέα αυτοδιοικητική πρόταση έναντι της “Νέας Πελοποννήσου” του Π.Τατούλή –...

Ετοιμάζεται η νέα αυτοδιοικητική πρόταση έναντι της “Νέας Πελοποννήσου” του Π.Τατούλή – Σύσκεψη αυτήν την ώρα στελεχών στην Τρίπολη

Σ ένα γραφείο της Αρκαδικής πρωτεύουσας συσκέπτονται αυτήν την ώρα στελέχη της Νέας Πελοποννήσου του Πέτρου Τατούλη – υποψήφια για αποχώρηση. Ασφαλείς πληροφορίες μας μιλούν για τους κυρίους Δέδε- Πουλά- Πουλοκέφαλο και την κυρία Μελίδη μεταξύ άλλων δεξιών στελεχών και το πρώην Γενικού της Αποκεντρωμένης Τάσου Αποστολόπουλου.
η σύναξη έχει σκοπό να καθορίσει τις διαδικασίες των επόμενων ημερών, εμείς επιμένουμε πως την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η ανακοίνωση του νέου αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου και παράλληλα θα έρθουν και οι παραιτήσεις των συμβούλων που μετέχουν απο τη ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

Η παράταξη του νυν Περιφερειάρχη, το αυτοδιοικητικό πείραμα που πέτυχε όπως έχει χαρακτηριστεί σε λίγες ημέρες θα χάσει μεγάλο της μέρος αφού επίκεινται ως είπαμε παραιτήσεις. Το δε επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις για τα 2/3 της παράταξης του Περιφερειάρχη.

Περισσότερα για την συνάντηση που ξεκινά την Επανάσταση κατά του Τατούλη, που λαμβάνει αυτήν την ώρα χώρα στην Τρίπολη, σε νεότερη ανάρτηση μας.