Αρχική Χωρίς κατηγορία Νίκος Γόντικας: Λέτε ψέμματα κ. Νικολάκου! (video)

Νίκος Γόντικας: Λέτε ψέμματα κ. Νικολάκου! (video)

Συνειδητή επιλογή ψευδούς αναφοράς στο Περιφερειακό συμβούλιο της Δευτέρας καταλογίζει ο επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης στο Περιφερειακό Συμβούλιο Νίκος Γόντικας, στη θεματική Αντιπεριφερειάρχη Ντίνα Νικολάκου, στα πλαίσια της απάντησης της περί στοιχείων , ποσών και μέσων για τα κονδύλια που διετέθησαν προκειμένου η Μυθική Πελοπόννησος να φτάσει στα πέρατα της γης. Η Ντίνα Νικολάκου “συμβούλεψε” τον Νίκο Γόντικα, να θυμίσουμε να ανατρέξει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ για τα όποια στοιχεία ζητά απο την αρχή αφού εκεί… αναρτώνται ΟΛΑ!
Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει , υποστηρίζει σήμερα απο την Κόρινθο ο Νίκος Γόντικας δεδομένου οτι τα κονδύλια ανέλαβε να διεκπεραιώσει η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε του Πέτρου Τατούλη, του κ. Μπιτζή και της συζύγου του κ. Μπερέτσου ( της ΠΑΡΝΩΝΑΣ Α.Ε) και συνεπώς ανάρτηση στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν υπάρχει!
Η Λαϊκή συσπείρωση είχε καταθέσει προ συμβουλίου αίτημα για παροχή στοιχείων αναφορικά με τα 5,8 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο τέτοια στοιχεία δεν δόθηκαν ούτε και χθές υποκινώντας σαφέστατα υπόνοιες και δημιουργώντας άσχημες εντυπώσεις για την ορθότητα των λόγων της αρχής!
12:21-13:05

Η σιωπή εδώ χαρακτηρίζεται ένοχη και σίγουρα τα ερωτήματα δεν απαντώνται από τις αναφορές περί έργου που έχει συντελεστεί για την προβολή της Πελοποννήσου, τακτική οικεία για την περιφερειακή αρχή προκειμένου να αποφεύγει της απαντήσεις ουσίας. Δηλαδή; Ποιος πήρε, πότε πήρε, πόσα πήρε και με ποια κριτήρια!

Τα ποσά είναι μεγάλα σε βαθμό υπερθετικό. Προκαλούν σε μια εποχή κρίσης και ανέχειας , πολύ δε περισσότερο η άρνηση να δοθούν τα στοιχεία αφού όπως και η αρχή υποστηρίζει όλα έγιναν κατά το νόμο! Αφού λοιπόν είναι έτσι… δεν θα ήταν ευκολότερη η απόδοση των στοιχείων από την δημιουργία εντυπώσεων και μάλιστα άσχημων που δημιουργούνται;

Προκλητική θα χαρακτηρίσει και την στάση μέσων ενημέρωσης ο Νίκος Γόντικας τα οποία σε συγκεκριμένα θέματα φιλοξενούσαν μόνο την άποψη της περιφέρειας, σε περίοδο μάλιστα που από αυτήν είχαν λάβει χρήματα .Και αυτή η τακτική αν μη τι άλλο δεν συνάδει με το ερώτημα που τέθηκε στο Νίκο Γόντικα , πως: δεν θα πρέπει να ζήσουν και τα ΜΜΕ; Πως θα ήταν σήμερα εδώ για να καταγράφουν την συνέντευξή σας;