Αρχική Ν. Μεσσηνίας Νεκρός απο τον ιό Η1Ν1 στο νοσοκομείο της Καλαμάτας

Νεκρός απο τον ιό Η1Ν1 στο νοσοκομείο της Καλαμάτας

Ασθενής που είχε προσβληθεί από τον ιό της γρίπης Η1Ν1, αντιμετώπιζε όμως και άλλα προβλήματα και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας, πέθανε πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», πρόκειται για 63χρονο ασθενή που νοσηλευόταν από τα τέλη Ιανουαρίου σε μια από τις δύο Παθολογικές Κλινικές του νοσοκομείου και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στις αρχές του μήνα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ οι εξετάσεις έδειξαν ότι πάσχει από το στέλεχος της γρίπης Η1Ν1.

Πηγές του νοσοκομείου επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και πρόσθεσαν ότι ο ασθενής αντιμετώπιζε και άλλα παθολογικά προβλήματα. Η γρίπη σε συνδυασμό με τα άλλα προβλήματα, του προκάλεσαν σοβαρές επιπλοκές και πριν 9 ημέρες ο ασθενής κατέληξε.

Οι ίδιες πηγές διευκρίνισαν ότι μόνη της, χωρίς άλλα προβλήματα η γρίπη Η1Ν1 δεν οδηγεί στο θάνατο. Ενημέρωσαν, ακόμα, ότι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου νοσηλεύονται δύο περιστατικά γρίπης Η1Ν1 -επιβεβαιωμένα εργαστηριακά-, ενώ ύποπτα για τέτοιας μορφής γρίπη θεωρούνται και άλλα περιστατικά στις Παθολογικές Κλινικές.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ