Αρχική Χωρίς κατηγορία Συνάντηση σήμερα με το Διοικητή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου – Γιώργος Διδασκάλου:...

Συνάντηση σήμερα με το Διοικητή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου – Γιώργος Διδασκάλου: Στόχος μας η πλήρης πρόσβαση των πολιτών στους τομείς της υγείας και της περίθαλψης

Το θέμα του εμβολιασμού των νηπίων και των παιδιών, καθώς και η πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης, για το Εθνικό Πρόγραμμα Ελέγχου Νεογνών, ήταν τα βασικά αντικείμενα της σημερινής συνάντησης συνεργασίας του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργου Διδασκάλου, με το Διοικητή του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων Πατρών Νικόλαο Στακιά.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Στακιάς ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα για όλα τα θέματα υγείας που αφορούν την περιοχή. Συμφωνήθηκε δε κλιμάκια του Καραμανδανείου, αλλά και του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών Άγιος Ανδρέας να επισκεφθούν όλα τα σχολεία της Α’βάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να παρέχουν άμεση και πλήρη ενημέρωση για τα θέματα των εμβολιασμών.

«Παρ’ ότι τα θέματα της Υγείας δεν είναι της στενής αρμοδιότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η κοινωνική ευαισθησία επιτάσσει να έχουμε στενή συνεργασία και συντονισμένες δράσεις με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, προς την κατεύθυνση της πλήρους πρόσβασης των πολιτών, ασφαλισμένων και μη, στους τομείς της υγείας και της περίθαλψης», δήλωσε, αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Διδασκάλου.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση θα έχει ο Γενικός Γραμματέας με τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ. Παναγιώτη Κατσίβελα, την ερχόμενη εβδομάδα.