Αρχική Χωρίς κατηγορία «Ο Αλέκος Πνευματικός δεν εκβιάζεται και δεν κρύβεται κ.Γιαννιδάκη»

«Ο Αλέκος Πνευματικός δεν εκβιάζεται και δεν κρύβεται κ.Γιαννιδάκη»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Ο «δημοσιογράφος» Λάκης Γιαννιδάκης, αφού εξάντλησε τα τερτίπια προκειμένου να μην δικαστεί ενώπιον των δικαστηρίων Κορίνθου για τις κατ εξακολούθηση εναντίον μου συκοφαντίες, επανήλθε με νέες χυδαιότητες εναντίον μου.
Αφού διαπίστωσε ότι οι διαρκείς αναβολές που παίρνει στα δικαστήρια εξαντλήθηκαν, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την εκδίκαση μίας εκ των συκοφαντικών υποθέσεων που θα εκδικαστεί την προσεχή Δευτέρα.
Εξάντλησε και κάθε πίεση προς εμένα να αποσύρω τις μηνύσεις…
Επινόησε φανταστικό επεισόδιο μαζί μου για να μου υποβάλει ψευδέστατη μήνυση.
Δυστυχώς για τον «δημοσιογράφο», εκατοντάδες Κορίνθιοι αυτόπτες μάρτυρες βεβαιώνουν ότι η νέα του προσπάθεια αποτελεί μέρος σχεδίου του ιδίου και όσων εξυπηρετούνται από τις γνωστές μεθόδους του.
Ουδείς από τους 500 και πλέον Κορίνθιους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, δεν είδε το παραμικρό επεισόδιο. Ακόμα και η αστυνομία που εκλήθη και έκανε έρευνα δεν βρήκε έστω και έναν πολίτη, που να βεβαιώνει ότι αντιλήφθηκε το ψευδές περιστατικό που επικαλείται ο «δημοσιογράφος».
Αλλά και ο ίδιος στην μήνυση του δεν επικαλέστηκε ΚΑΝΕΝΑΝ μάρτυρα, γιατί ούτε περιστατικό υπήρξε και βεβαίως ούτε μάρτυρας.-
Λάθος άνθρωπο βρήκε και πάλι ο κύριος αυτός για να εκβιάσει.
Ο Αλέκος Πνευματικός δεν εκβιάζεται.
Η ζωή του είναι διαυγέστατη, σύννομη και αξιοπρεπής.
Ο Αλέκος Πνευματικός δεν κρύβεται από κανένα και από τίποτα.
Δεν φοβάται κανένα και τίποτα, παρά μόνο τον Θεό και την συνείδηση του.
Δίνει την μάχη μαζί με τους Κορίνθιους στις γειτονιές και τα πεζοδρόμια για να πάει την Κόρινθο εκεί που της αξίζει.
Την Δευτέρα η Ελληνική Δικαιοσύνη θα λάμψει και δώσει στον κύριο αυτό την ηχηρή απάντηση που του έχει δώσει εδώ και χρόνια η κοινωνία.

ΑΛΕΚΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Σημειώνεται πως η παραπάνω ανακοίνωση αποτελεί απάντηση σε αυτήν εδώ την ανάρτηση : http://www.sfedona.gr/content/%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B5%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CE%B5-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CF%88%CE%B5-%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%83-%CF%84%CE%B7%CE%BD