Αρχική Ν. Μεσσηνίας Συνάντηση Αλευρά με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ

Συνάντηση Αλευρά με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Παναγιώτη Αλευρά επισκέφθηκε στο γραφείο του την Τετάρτη 19-02-2014 ο κ. Αντώνιος Αντωνάκος, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΑΔΕΔΥ ,παρουσία της κας Νικολίνας Λέκκα , προέδρου του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας .

Ο κ. Αντωνάκος, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Νομό μας σχετικά με την επερχόμενη απεργία της 13ης και 14ης Μαρτίου, ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς και για τα αιτήματα της απεργίας.

O κ. Αλευράς ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι πραγματικά δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια με τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Επιπλέον επεσήμανε τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Μεσσηνίας, ιδιαίτερα σε εξειδικευμένες ειδικότητες Μηχανικών, Γεωπόνων, Κτηνιάτρων κ.λ.π. και υπογράμμισε ότι θεωρεί αδιανόητο να απειλούνται οι υφιστάμενοι υπάλληλοι με το καθεστώς της διαθεσιμότητας. Τόνισε δε ότι για να αποδώσει καλύτερα ο υπάλληλος χρειάζεται, εκτός των άλλων, εργασιακή ηρεμία και όχι ανασφάλεια για το μέλλον του.