Αρχική Χωρίς κατηγορία ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με ίδιο Υποψήφιο στην Πελοπόννησο – Τι λέτε τώρα...

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με ίδιο Υποψήφιο στην Πελοπόννησο – Τι λέτε τώρα κ. Πατσογιάννη;

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ κόντρα στις κομματικές αποφάσεις των νομαρχιακών επιτροπών της Πελοποννήσου “κλείδωσε” χθες το απόγευμα την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη.

Τον ίδιο δρόμο ετοιμάζεται να βαδίσει και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, στηρίζοντας Τατούλη κόντρα στη βούληση των κομματικών μελών της Πελοποννήσου. Οπως φαίνεται, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να δώσει τη χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ της Πελοποννήσου στηρίζοντας τον… εκλεκτό του Αντώνη Σαμαρά και της Συγγρού. Δεν θα ήταν υπερβολή να λεχθεί ότι τελικώς η επιλογή υποψήφιων περιφερειαρχών στην Πελοπόννησο εξελίσσεται σε “διαγωνισμό κωλοτούμπας”: Πρώτα έκανε κυβίστηση η Νέα Δημοκρατία επιλέγοντας για υποψήφιο τον Τατούλη, που ήταν αντίπαλός της στις προηγούμενες εκλογές. Ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ που επέλεξε τον Οδυσσέα Βουδούρη τον οποίο κυνηγούσε στις παρελάσεις, και ο κύκλος της κωλοτούμπας κλείνει με το ΠΑΣΟΚ που θα καλέσει τα μέλη του να ψηφίσουν τον εκλεκτό του Σαμαρά

άραγε μετά απο αυτές τις εξελίξεις, τι θα δηλώσει ο Γραμματέας της Ν.Ε ΠΑΟΣΚ Κορινθίας Γιώργος Πατσογιάννης; Να υπενθυμίσουμε πως η Ν.Ε συζήτησε πρόσφατα τα των περιφερειακών εκλογών συγκλίνοντας προς κεντροαριστερή επιλογή. Αυτή είπε ο κ. Πατσογιάννης, ήταν η οδηγία και απο τα κεντρικά και αναρωτήθηκε: Είναι ο κ. Τατούλης κεντροαριστερός;”
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προφανώς έχει άλλη άποψη απο την Νομαρχιακή ή υποκύπτει στην υποψηφιότητα την “πολιτικά μεταλλαγμένη” ως λέγεται προκειμένου να είναι στο πάνελ των νικητών (!)
Με το να κάνεις όμως τις ίδιες επιλογές που έκανε το 2010 ο Γ. Παπανδρέου δεν σημαίνει πως είσαι και το ίδιο κόμμα
και μάλλον αυτό το ξεχνούν και στο ΠΑΣΟΚ όπως και στη Ν.Δ ,κόμματα τα οποία όχι μόνο συγκυβερνούν αδυναμία αυτοδυναμίας αλλά θα έχουν και τον ίδιο υποψήφιο στην Πελοπόννησο ελλείψη έτερης δυναμικής επιλογής!