Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Στέλιος – Σταύρος Καλαιτζής στον “Απόηχο του Μεσημεριού” (video)

Ο Στέλιος – Σταύρος Καλαιτζής στον “Απόηχο του Μεσημεριού” (video)

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Κίου, παρουσιάσθηκε η νέα ποιητική Συλλογή του Στέλιου-Σταύρου Καλαϊτζή «Πρόγονοι και Θεοί μου». Ο Στέλιος Καλαϊτζής,γεννημένος στη Ν.Κίο, που ζει επί σειρά ετών στην Κορινθία, είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών και της Εταιρείας Κορινθίων Λογοτεχνών. Σταθερός προσανατολισμός του λογοτεχνικού του έργου είναι η Μικρά Ασία και ιδιαίτερα η Κίος, πατρίδα των γονέων του.

Η ποιητική Συλλογή που παρουσιάζεται, εκδόθηκε από τον Σύλλογο Πολιτών «Η Αρχαία Σικυών», αναφέρεται στη ζωή, τα ήθη και έθιμα και την κοινωνική και ιστορική διαδρομή της Κίου και αποτελεί τη συνέχεια της προηγούμενης ποιητικής του Συλλογής «Από τον Ασκάνιο στο Ερασίνο», που κυκλοφόρησε το 2010 από τον τέως Δήμο Ν.Κίου.

Το έργο θα παρουσιασθεί από τον Πάνο Λεονάρδο, Πρόεδρο του Συλλόγου «Αρχαία Σικυών», την Ελένη Συκά-Κοντόζογλου, ποιήτρια και εκδότρια του περιοδικού «Κορινθιακοί Ορίζοντες» και τον Γιώργο Μανινή, τέως Δήμαρχο Νέας Κίου. Θα απαγγείλει η Σμαρώ Μανινή.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Δήμο Αργους-Μυκηνών, την ΚΕΔΑΜ και το Τοπικό Συμβούλιο Νέας Κίου.

Ο Συγγραφέας φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο super και στην εκπομπή “Στον Απόηχο του Μεσημεριού” με τον Θεοδόση Κοντόζογλου