Αρχική Χωρίς κατηγορία Μαζεύει στελέχη ο Γιάννης Μανώλης – Διαβάστε τα ονόματα! (video)

Μαζεύει στελέχη ο Γιάννης Μανώλης – Διαβάστε τα ονόματα! (video)

Στην Κορινθία βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Μανώλης σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του super, προκειμένου να έχει επαφές με στελέχη τα οποία θα μετάσχουν στον συνδυασμό που καταρτίζει για την κάθοδό του στις εκλογές του Μάη και την διεκδίκηση του Περιφερειακού θώκου.
Ο Γιάννης Μανώλης αν και ξεκαθάρισε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του super την περασμένη Πέμπτη πως ακόμα δεν είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια, όλες του οι κινήσεις συγκλίνουν στην άποψη πως «αρματώνει» έναν συνδυασμό σαν αστακό προκειμένου να κερδίσει την περιφέρεια. Άλλωστε όπως ο ίδιος είπε «Σε όποια μάχη μπαίνω , μπαίνω για να την κερδίζω».
Ο Υποψήφιος λοιπόν για την Περιφέρεια είχε στην Κορινθία επαφές με στελέχη του δεξιού χώρου , έναν πρώην υποψήφιο Δήμαρχο μεγάλου Δήμου της Κορινθίας ο οποίος μάλιστα προσφάτως παραιτήθηκε από την θέση που κατείχε στα δημοτικά. Οι πληροφορίες του super λένε πως ο Γιάννης Μανώλης επιθυμεί την συμμετοχή του στον συνδυασμό ώστε να τραβήξει το ρεύμα της Κορινθίας.
Ανάλογες επαφές έγιναν και στην Αργολίδα με πρώην επίσης Δήμαρχο του νομού ενώ εκτός Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε και συνάντηση με τον περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Μανδρώνη!
Το super έχει στην διάθεσή του τα ονόματα με τα οποία συνδιαλέγεται ο Γιάννης Μανώλης, ωστόσο ακόμα δεν τα δημοσιοποιεί.
Το βέβαιο είναι πάντως πως Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ του Γιάννη Μανώλη εάν εν τέλει οι επαφές ευδοκιμήσουν θα σταθεί ως αντίπαλον δέος έναντι της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του Πέτρου Τατούλη που πλέον… έπαψε να είναι ΝΕΑ δεδομένου ότι έχει ήδη μια θητεία πίσω της.
Θα επανέλθουμε…

Δείτε όλα όσα είπε στο δελτίο ειδήσεων του super Και στην Χριστίνα Τσιορωτά την Πέμπτη ο Γιάννης Μανώλης. Η συνέντευξη ξεκινά απο το 10ο λεπτό του Μαζεύει στελέχη ο Γιάννης Μανώλης – Διαβάστε τα ονόματα!