Αρχική Ν. Κορινθίας Λάβρος ο Πρωτονοτάριος για Βουλευτές και Άδωνι – Λουκέτο από αύριο στον...

Λάβρος ο Πρωτονοτάριος για Βουλευτές και Άδωνι – Λουκέτο από αύριο στον ΕΟΠΥΥ Κορίνθου (video)

Αναστέλλεται από αύριο Τετάρτη η λειτουργία και του πολυιατρείου του ΕΟΠΥΥ στην Κόρινθο με τους ασφαλισμένους να πρέπει να απευθύνονται πλέον στα νοσοκομεία.
Το λουκέτο το οποίο έχει προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις, εντάσσεται στην αναδιάρθρωση που επιχειρεί το Υπουργείο Υγείας ώστε να εξυγιάνει τον ΕΟΠΥΥ και να κατορθώσει οι γιατροί που εργάζονται στο νέο οργανισμό να έχουν ως αποκλειστική εργασία τους αυτή και όχι να διατηρούν παράλληλα και ιδιωτικό ιατρείο.
Ο Διευθυντής του ΙΚΑ Κορίνθου Δημήτρης Πρωτονοτάριος με σημερινές του δηλώσεις στο super καταφέρθηκε εναντίον του Υπουργού Υγείας τον οποίον χαρακτήρισε «ανήξερο»
Καταλογίζοντας του εκ διαμέτρου αντίθετες συμπεριφορές, έφερε ως παράδειγμα τα όσα ο κύριος Άδωνις Γεωργιάδης έλεγε για τον πρωθυπουργό και όσα μετά από κοινού συμφωνούν όντας στην ίδια κυβέρνηση
Ο Δημήτρης Πρωτονοτάριος καταλόγισε ευθύνες και στους Βουλευτές της Κορινθίας οι οποίο πρώτοι ως είπαν σήκωσαν το χέρι για να ψηφίσουν για το λουκέτο.
Απευθυνόμενος στους πολίτες τους κατέδειξε ως υπευθύνους για την όποια ταλαιπωρία έχουν υποστεί οι ασφαλισμένοι.
Οι εργαζόμενοι του ΕΟΠΥΥ είναι απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο μήνα , ενώ σε διαθεσιμότητα μπαίνουν από αύριο 8500 εργαζόμενοι.
«δεν μας μάρανε η αύξηση στα διόδια, δεν μας μάρανε η ταλαιπωρία των ασθενών, μας μάρανε να έχουμε δωρεάν ιντερνέτ σε όλα τα καφενεία» είπε χαρακτηριστικά…
Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται για την συνταγογράφηση των φαρμάκων τους στους συμβεβλημένους με τον ΕΟΠΥΥ γιατρούς στους οποίους δεν θα πρέπει να καταβάλουν απολύτως κανένα αντίτιμο αφού το πλαφόν είναι 400 άτομα μηνιαίως και το οποίο δύσκολα συμπληρώνεται