Αρχική Χωρίς κατηγορία Λ.Μπούκλης: Με…έψαξαν για να μπω στο Περιφερειακό συμβούλιο

Λ.Μπούκλης: Με…έψαξαν για να μπω στο Περιφερειακό συμβούλιο

Τα όσα “στιγμάτισαν”την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Τρίπολη περιγράφονται στην δήλωση καταδίκης, παραίτησης και αποχώρησης του Επικεφαλής της Συμπολιτείας του Μοριά Λάμπρου Μπούκλη. Είναι ενδεικτικό το σημείο που λέει πως οι αστυνομικές δυνάμεις διενήργησαν και στον ίδιο σωματικό έλεγχο ενώ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ αφού έτερος σύμβουλος τους έκανε καταφατικό νόημα.

“Στην σημερινή (χθες) “κατεπείγουσα” συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, παραιτήθηκα από την θέση του Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου και αποχώρησα από την Συνεδρίαση.

Ο λόγος της παραίτησης, όπως δήλωσα και στο Περιφερειακού Συμβουλίου ήταν η κατά παράβαση του Καλλικράτη συνεδρίαση μας, κεκλεισμένων των θυρών, σε άλλη μικρότερη από την συνήθη αίθουσα συνεδριάσεων, και κυρίως με ισχυρή αστυνομική δύναμη να διενεργεί ελέγχους για το ποίος θα εισέλθει στο κτήριο και ποιός όχι.

Ελέγχθηκα και εγώ και μου επιτράπηκε η είσοδος μετά από νόημα στελέχους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, προς τους αστυνομικούς,την στιγμή κατά την οποία οι συμπολίτες μας ήταν στο προαύλιο, εμποδιζόμενοι από δρακόντεια αστυνομική δύναμη (ΜΑΤ και ΟΠΚΕ).

Η παιδεία μου, η αγωγή μου, η προσήλωση μου στις λειτουργίες της δημοκρατίας και η εικόνα των διαμαρτυρόμενων συμπολιτών μας, μου επέβαλλαν την αποχώρηση μου από την συνεδρίαση και την παραίτηση μου από την θέση του Γραμματέα.

Εξάλλου ποτέ δεν με διέκρινε ο συντηρισμός της διατήρησης της “καρέκλας” μου.

Λάμπρος Μπούκλης
Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου

Επικεφαλής Οικολογικής Συμπολιτείας του Μοριά
Εκλεγμένο Μέλος στην ΕΝ.Π.Ε

Σχόλιο: Μήπως μετά απο αυτά θα έπρεπε να υπάρξουν συνολικές παραιτήσεις;