Αρχική Χωρίς κατηγορία Τ αποτελέσματα στην Α1 Κατηγορία Χάντμπολ

Τ αποτελέσματα στην Α1 Κατηγορία Χάντμπολ

Ολοκληρώθηκε και η 8η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Χάντμπολ με τα παρακάτω αποτελέσματα: Φοίβος Συκεών – Φίλιππος Βέροιας 20-22, Αρχέλαος – ΧΑΝΘ 26-19,Ποσειδώνας Λουτρακίου – ΑΣΕ Δούκας 20-23,Αερωπός Έδεσσας – Π.Α.Ο.Κ 25-32 και Διομήδης Άργους – ΓΑΣ Κιλκίς 28-19. Την Τετάρτη 4/12 θα ολοκληρωθεί η αγωνιστική με την αναμέτρηση Α.Ε.Κ. – Αναγέννηση Βύρωνα.

Η ομάδα σας στο δεύτερο συνεχόμενο τηλεοπτικό παιχνίδι έδειξε ότι ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική. Απέναντι σε μία εξαιρετικά κινητική ομάδα με ομοιογένεια και εμπειρία δείξαμε ότι μπορούμε εν μέρει να σταθούμε ανταγωνιστικά και με αξιώσεις εάν ήμασταν περισσότερο προσεκτικοί.

Πληρώσαμε την αδράνεια μας στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα. Εκεί που ο Δούκας, εκμεταλλεύτηκε με την καλύτερο τρόπο τα λάθη μας μεταξύ 10ου λεπτού και 20ου. Το σκορ από 3- 5 έγινε 4 -11. Έγινε η αντεπίθεση και μειώσαμε το σκορ σε 8-11 και έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι διατηρήθηκε η ισορροπία αυτή χωρίς να καταφέρουμε να κάνουμε την ανατροπή. Η αντίπαλη ομάδα στις δηλώσεις τους στάθηκαν στην καλή μας πορεία την φετινή χρονιά κάτι που αποδεικνύει ότι η ομάδα βαδίζει σε σωστά βήματα.

Στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε οι δύο προπονητές συμφώνησαν ότι ο Δούκας πήρε δίκαια την νίκη. Την καλύτερη ατάκα ωστόσο την είπε ο τεχνικός του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματικός: «Αποδειχθήκαμε κατώτεροι του αναμενομένου. Κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα και όταν παίζεις με τέτοιες ιστορικές ομάδες θα πρέπει σε όλο το ματς να έχεις συγκέντρωση. Για δεύτερη αγωνιστική με την απόδοση μας καταφέραμε και βγάλαμε MVP τον αντίπαλο τερματοφύλακα!».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Δούκα Γιώργος Κρανάκης σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση μέχρι το τέλος. Ήμασταν μπροστά από την αρχή. Είχαμε ελλείψεις που δεν φάνηκαν γιατί οι παίκτες που αγωνίστηκαν τα κάλυψαν. Τα περισσότερα λάθη, σχεδόν το 50% τα έκανε ο Μουντζουρίδης για αυτό και τον φέραμε στην συνέντευξη Τύπου (γέλια), είναι όμως ο αρχηγός μας, αυτός που ενώνει αυτή την ομάδα».
Νίκος Μουντζουρίδης (αρχηγός Δούκα): «Συγχαρητήρια στον Ποσειδώνα για την πορεία του. Είναι η ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Το πρωτάθλημα χρειάζεται τέτοιες ομάδες από την περιφέρεια. Ξέραμε ότι θα ήταν ντέρμπι, αλλά δείξαμε χαρακτήρα»
Πέτρος Παπαδόπουλος (παίκτης Ποσειδώνα): «Δεν είχαμε την εικόνα που θα θέλαμε. Δεν μας πήγε το παιχνίδι. Πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια και να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Τώρα η προσοχή της ομάδας μας στρέφετε σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα αγώνων μέχρι τις γιορτές σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 20-23
Τα πεντάλεπτα: 1-2, 3-5, 4-7, 4-11, 5-11, 8-11 (ημχ.), 10-13, 10-15, 12-16, 15-18, 18-21, 20-23
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Νίκος Γραμματικός): Βλαχογεώργος, Σκρόμπιτς 1, Τσικογιαννόπουλος 2, Βαμβακάς 3, Πέρρος 7, Δημητρόπουλος, Παλαιολόγος, Άντρεγιτς, Μανιουδάκης, Κολιούλης, Μπάρμπας, Μελετάκος 4, Βασιλειάδης 1, Παπαδόπουλος, Ρουμελιώτης 2.

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης, Ακάλεστος, Μουντζουρίδης 8, Τζανιδάκης 1, Τόμπρος, Τζηράς 8, Γκέρτσος, Ζαμπούνης 4, Μανουσέλης, Σαμαράς, Αιβαλιώτης, Γιαννάδης, Χρηματόπουλος, Μπάγιος, Γεωργιάδης, Αραπακόπουλος 2.

Διαιτητές: Ανταλής- Τσάμος, Κόκκινη: 55:56 Αραπακόπουλος (τρία δίλεπτα), δίλεπτα: 7-8, πέναλτι: 2/2-4/6.

Υ.γ.

Στο ημίχρονο έγινε η απονομή στον Μέγα Χορηγό του τμήματος, ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ ΑΒΒΕΤ, μιας αγωνιστικής φανέλας και ευχηθήκαμε μέσα από την καρδιά μας σε έναν φίλο της ομάδας μας τον Κο Αναστασιάδη …βίον ανθόσπαρτον, που αφιέρωσε τον χρόνο του, προς τιμή της ομάδας μας.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας στην Διοίκηση και στην ομάδα του Ολυμπιακού Λουτρακίου που μας στήριξε με την παρουσία τους σε αυτό το παιχνίδι όπως και όλες και όλους εσάς που μας σταθήκατε στο πλευρό μας σε αυτό το τηλεοπτικό παιχνίδι. Η παρουσία σας και η αγάπη σας, είναι η δύναμη που χρειαζόμαστε για να παλέψουμε ακόμη περισσότερο, στο φετινό πρωτάθλημα, που είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου που μας υποστήριξαν στην προσπάθεια μας αυτή και την πετυχημένη σε εικόνα προβολή του γηπέδου αλλά που δυστυχώς δεν καταφέραμε κάτι περισσότερο, ώστε να τους χαρίσουμε την χαρά μιας επιτυχίας.

Οι άνθρωποι του ΟΤΕ-TV έμειναν ενθουσιασμένοι από την κερκίδα και τον παλμό της, ενώ έκαναν και την ευχή να ήταν όλα τα γήπεδα στην Ελλάδα όπως του Λουτρακίου.

Τους ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια και τους ευχόμαστε καλές επιτυχίες και περισσότερες συνδέσεις.
xantmpol baumoi

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Κο Κεφοκέρη Θωμά για την υποστήριξη του στις μουσικές επιλογές που έδωσε έναν όμορφο τόνο στην διάρκεια του παιχνιδιού.

Το τμήμα Χάντμπολ