Αρχική Ν. Αρκαδίας Απέναντι από τον Τατούλη «κατεβαίνει» η ΝΔ – και η Φεβρωνία Πατριανάκου...

Απέναντι από τον Τατούλη «κατεβαίνει» η ΝΔ – και η Φεβρωνία Πατριανάκου στα ονόματα!

Αν και στην πολιτική, τίποτα δεν είναι σίγουρο, στη Νέα Δημοκρατία προσανατολίζονται στο να «κατεβάσουν» δικό τους υποψήφιο στις περιφερειακές εκλογές Πελοποννήσου, πηγαίνοντας ανοιχτά απέναντι από τον νυν Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη.
Αν δεν υπάρξει κάποια σοβαρή αλλαγή στην πορεία, η ΝΔ θα επιλέξει ένα δικό της στέλεχος (πολιτικό ή αυτοδιοικητικό) και θα φτιάξει συνδυασμό για να κερδίσει την Περιφέρεια.
Αν ο συνδυασμός θα είναι αμιγώς «γαλάζιος» ή αν θα υπάρξει μία ευρύτερη συμμαχία (π.χ. με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στο πλαίσιο της συνεργασίας που υπάρχει στη συγκυβέρνηση), αυτό δεν είναι ακόμα σαφές.
Σε κάθε περίπτωση πάντως στη «Συγγρού» μάλλον «κλείνουν» στην απόφαση να μην στηρίξουν Τατούλη, για το λόγο αυτό έχουν ξεκινήσει μετρήσεις, προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος μπορεί να κοντράρει το σημερινό Περιφερειάρχη.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» μεταφέρει σήμερα τα 4 ονόματα τα οποία ΤΗ ΔΕΔΕΟΔΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ- εμφανίζονται ως επικρατέστερα για το «χρίσμα»…
Ο λόγος για τον πρώην Νομάρχη Αρκαδίας, πρώην βουλευτή Λακωνίας και σημερινό Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ Γρηγόρη Αποστολάκο, τη βουλευτή Λακωνίας Φεβρωνία Πατριανάκου, το Δήμαρχο Καλαμάτας και Πρόεδρο ΠΕΔ Παναγιώτη Νίκα και τον Δήμαρχο Χαϊδαρίου Δημήτρη Μαραβέλια.